Facebook Pixel
Møde og konference
Møde og konference
Møde og konference

Møde og konference

Møbler til møde og konference skal være behagelige, og samtidig være i stil med virksomhedens image. Hold møder i inspirerende omgivelser med funktionelle mødemøbler i tidløst design. Vi har løsninger til mange formål f.eks. mødemøbler til de lange møder samt mindre møderum, hvor dagen drøftes over en kop kaffe. Eller til det helt store konferencerum med over 100 deltagende.

Få inspiration til jeres mødelokale og se hvilke løsninger vi kan tilbyde. Klik HER.

Vælg en kategori:

Vi har massevis af valgmuligheder til møde og konference, der giver den enkelte virksomhed mulighed for at udtrykke sin egen stil. Disse serier er vidt forskellige i design og udtryk, og kan sammensættes som man ønsker. 

I nogle af kategorierne har vi allerede sammensat nogle sæt, hvis man ønsker en samlet pakke samt pris. Bestil mødemøbler enkeltvis eller se kategorien med komplette sæt. Find også flipovers, tavler og tilbehør til konferencelokalet, så rammerne for alle dine møder er i orden.

Er du i tvivl om præcis hvilke møbler du skal investere i til dit mødelokale. Ring eller skriv til vores kundeservice på tlf. 70 10 10 13, for at blive sat i kontakt med vores konsulenter.