Facebook Pixel
Møde og konference
Møde og konference
Møde og konference

Møde og konference

Møbler til møde og konference skal være behagelige, og samtidig være i stil med virksomhedens image. Hold møder i inspirerende omgivelser med funktionelle mødemøbler i tidløst design. Vi har løsninger til mange formål f.eks. mødemøbler til de lange møder samt mindre møderum, hvor dagen drøftes over en kop kaffe. Eller til det helt store konferencerum med over 100 deltagende.

Få inspiration til jeres mødelokale og se hvilke løsninger vi kan tilbyde. Klik HER.

Vælg en kategori:

Alt til indretning af jeres møderum og konferencelokaler

Vi har massevis af valgmuligheder inden for indretning og møbler til mødelokaler og konferencer, der giver jer mulighed for at skalere jeres møde og konferenceaktiviteter efter behov.

I har mulighed for at tilpasse og sammensætte indretningen og udtrykket af jeres mødelokaler og konferencerum helt efter jeres egen stil. I vores store sortiment finder du borde og stole i alverdens udtryk, materialer og størrelser.

Gå på opdagelse i vores kategorier her i shoppen, eller kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning.

 

Konferencestole og mødestole

Vælg jeres mødestole med omhu. Møder og konferencer kan være langvarige, og det sidste I ønsker er, at deltagerne mister koncentrationen, fordi de sidder ukomfortabelt.

I kategorien finder du 100+ konference- og mødestole, så du kan finde den rigtige stol, der passer til den stil og indretning I har. Vi har mødestole med behagelig polstring og slidstærkt betræk i stof eller læder. Eller vælg en minimalistisk møde/konferencestol i træ eller plast i moderne design. Du kan vælge mellem stole med og uden armlæn og hjul.

 

Stabelbare møde- og konferencestole

Hvis I afholder store møder og konferencer, er det praktisk med stabelbare konferencestole. Vi har mere end 20 forskellige slags stabelstole. De fleste af vores stabelbare konferencestole kan stables op til 10-12 stk. Og tilkøber du en stabelvogn, er det det let at pakke stolene væk, når de ikke bliver anvendt.

 

Rækkekoblede stole

Rækkekoblede stole gør det muligt at lave snorlige rækker af stole, hvilket er praktisk til store arrangementer og konferencer. Der findes desuden krav til sammenkobling af stole i bl.a. forsamlingslokaler. Rådfør dig med brandmyndighederne for mere udførlig vejledning.

 

Konferenceborde og mødeborde

Vores konference og mødeborde er ligeså alsidige når det kommer til størrelse, design og materialer.

Du kan få et lille mødebord til det intime møde men også store konferenceborde med plads til 12-20 personer, alle i slidstærke materialer som decor laminat, massivt træ eller eksklusiv linoleum.

Vælg mellem runde, ovale og firkantede møde- og konferenceborde. Eller højborde til de stående møder og præsentationer.

 

Tavler, whiteboards og flipovers

Fuldend mødelokalet med en eller flere whiteboards, flipovers, glastavler eller en helt anden tavle. Visualiser jeres idéer, invitér til inspirerende brainstorms eller få det store overblik med en tavle.

Vi har et bredt sortiment af tavler, der kan hænges på væggen, og mobile tavler med hjul, ligesom vi har vores helt egen serie af ECO whiteboard tavler til en rigtig god pris. Når du har fundet den perfekte tavle, så kan du med fordel også finde dit næste hæve sænkebord

 

 

Talerstole

Talerstolen giver oplægsholderen mulighed for at have et sted at lægge sine noter, eller I kan opbevare udstyr, som I tit bruger til jeres møder og præsentationer.

Vores talerstole er mobile med hjul, så du let kan flytte den til det rum, hvor den skal bruges.

 

 

Mødemøbelsæt

Du har mulighed for selv at sammensætte dine mødemøbler og kombinere stole og borde efter dine egne præferencer. Du kan også vælge et af vores populære mødesæt med bord inkl. 6-12 stole til en attraktiv pris.

 

Rådgivning og projektering af konference- og mødelokaler

Er du i tvivl om præcis hvilke møbler du skal investere i til dit mødelokale. Ring eller skriv til vores kundeservice på tlf. 70 10 10 13 eller info@inventarland.dk, for at blive sat i kontakt med en af vores konsulenter.

Vi hjælper dig også gerne med projektering af flere af jeres mødelokaler. Få input og sparring omkring stil og funktionalitet. Skal alle jeres mødelokaler være ens, eller vil I prøve at lege med forskellige udtryk i hver af jeres mødelokaler?