Facebook Pixel

Reol på hjul m/opbevaring WORKFLEX

Varenr.
C064866790

WORKFLEX er en stålreol på hjul med 3 åbne rum og 2 lukkede rum med skydelåger. Dybden på hylden er 35 cm og passer til ringbind eller andet opbevaring. Hylderne er lavet i slidstærk decor laminat. Reolen fås i mange kombinationer og farver. 

Læs mere

Stålreol på hjul m/opbevaring

Mange farve muligheder

Slidstærk kvalitet

Pr. stk. u. moms:
Listepris: 12.640,00,-

7.999,00 kr Special Prices
Pr. stk. m. moms:
Listepris: 15.800,00,-

Special Prices 9.998,75 kr
-
+
Leveringstid:
ca. 4 uger

handelsbetingelser  montage fra 199 kr  book indretningskonsulent  

Reoler på hjul med opbevaring

WORKFLEX-serien er en serie af stålreoler med hylder i slidstærk decor laminat. Reolerne fås enten som åbne reoler, reoler med opbevaring eller reoler med en skrivebordsplade integreret. Der kan tilkøbes forskellige typer tilbehør til reolerne, som gør dem meget fleksible og du kan få lige den kombination du ønsker. Alle reolerne er med hjul, som derfor gør dem mobile og kan bruges i flere forskellige sammenhæng. De fås i mange forskellige farver.

Der kan på siderne eller bagsiden af reolerne monteres enten akustik- eller metal paneler, som både giver reolen et stilrent look, men også medvirker til akustikken i rummet. Derudover kan der monteres forskellige typer tilbehør, som f.eks.

WORKFLEX-serien kan bruges som rumdeler i det åbne kontor, da der kan monteres akustik- eller metal paneler på bagsiden af reolen, derfor kan reolerne bruges som afskærmning eller andet.

Den viste WORKFLEX reol vises med et lyserødt farvet stålstel og lyse ege hylder i slidstærk decor laminat, derudover har reolen 2 opbevaringsrum forneden med skydelåger, samt 4 stk. stål paneler, en plantekasse og to kroge i samme farve som stellet. 

Ønskes der en anden farve på stellet, hylderne eller ønsker paneler med stof, kan du se de mange farver herunder;

Venligst notér hvilke farver du ønsker under "Bemærkning".

*Prisen kan variere efter hvilken farve decor laminat du vælger. Vores kundeservice vil kontakte dig hurtigst muligt med en pris. 

Spørgsmål og montering

Har du spørgsmål til hvilken kontorreol eller skab, der er det rigtige til dit behov eller ønsker du en demonstration, så kontakt os endelig på tlf. 70 10 10 13 eller info@inventarland.dk og få vejledning af vores dygtige konsulenter.

Ønsker du hjælp til montering af din nye kontorreol eller skab kan det tilkøbes. Monteringen bliver udført af vores egne montører. Der er altid to montører som leverer, samler, tester og kører ikke før du er tilfreds.

Specifikationer

 • Størrelse: 59x120x179h cm.
 • Materiale (stål): Pulverlakeret stål
 • Rørtykkelse (stål): 25x25 mm.
 • Farver (stål): Se farver her
 • Materiale (hylder): 25 mm decor laminat
 • Farver (decor laminat): Se farver her
 • Hylde dybde: 35 cm.
 • Maks. belastning pr. hylde: 25 kg.
 • Berta stof: Se farver her
 • Era stof: Se farver her
 • Hjul: 4 stk. Ø100 mm med bremser
 • Maks. belastning pr. hjul: 100 kg.