Facebook Pixel

Kontorskabe og reoler

    

Vælg en kategori:

Hurtig levering på mest populære kontoropbevaring

Vi er lagerførende på vores mest populære skabe og reoler til kontor. Det betyder, at vi i langt de fleste tilfælde kan levere dine nye kontormøbler inden for 1-2 hverdage, eller du kan afhente disse på vores lager i Slagelse.

I kategorien EPF kontorreoler finder du Inventarlands egen serie af reolsystemer med og uden skuffer og låger, der alle leveres med hjul som standard. Skabene er af høj kvalitet til en meget attraktiv pris

Ønsker du hurtig levering på skydedørsskabe, så lagerføres mange af modellerne i EP Xtra-serien. EP kontorskabene fås både med standard skydelåger og jalousilåger med lås og lever op til lovkravene om opbevaring af persondata.

Standard opbevaringsmøblerne fås i forskellig højde og i enten decor laminat eller træfinér. Du kan læse under de enkelte kategorier, hvilke farver du kan få vores lagerførende kontorskabe i.

 

Møblering af større kontormiljøer

Skal du bruge større kontorindretninger med store reolsystemer i rigtig god kvalitet, bør du tage et kig på de lækre reol modulsystemer fra vores Square serie, som er designet og udført i en ekstra kraftig kvalitet i enten lakeret mdf eller massivt træ.

Square serien giver dig mulighed for at kombinere jeres reolsystem præcis, som I ønsker det. Reoler, hylder, skuffer og låger kan købes individuelt og kan tilpasses i både størrelse, farver og tilvalg af tilbehør. 

Hvis du mangler kontorstole og stoleunderlag til dit kontormiljø, så har vi naturligvis også et fantastisk udvalg af dette hos Inventarland. 

 

Saml jeres kontormøbler selv eller lad os ordne det for dig

Har du brug for en hånd til at samle dine nye reoler eller skabe? Så har du mulighed for at tilkøbe montering, som betyder, at vores montør samler dem hos dig, tester at alt er, som det skal være og ikke kører derfra, før du er tilfreds.

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, er vores kundeservice klar på chatten eller på tlf.: 70 10 10 13. Du kan også sende os en mail på info@inventarland.dk.

 


Ofte stillede spørgsmål

 

Hvilke låger skal jeg vælge til kontorskab?

Har du tænkt over, at typen af låger på dit kontorskab kan have betydning for brug og indretning? Står kontorskabet tæt på øvrigt inventar eller lige bag din kontorstol, så kan et skab med skydelåger være en god løsning, da det kræver mindre plads, end et kontorskab med klassiske låger, der åbner ud i rummet. Vælg mellem klassiske skydedørsskabe eller jalousiskabe.

Sidder du på et kontor, som flere mennesker har adgang til, eller behandler du personfølsomme dokumenter, så er en skuffekassette eller et kontorskab med lås en løsning, så uvedkommende ikke har adgang til hverken dokumenter eller personlige ejendele. Her finder du både skuffer, skabe og jalousiskabe med lås.

Se vores store udvalg af jalousiskabe, skuffekasetter, skydedørsskabe og sorteringsreoler

Hvad er hyldehøjden på jeres kontorreoler og kontorskaber?

Det perfekte kontorskab eller reolsystem bør give dig mulighed for at opbevare dokumenter og mapper på en overskuelig og organiseret måde.

Vores kontorreoler og kontorskabe har enten flytbare hylder eller faste hylder, der er afmålt til at opbevare ringbind, så de kan stå snorlige ved siden af hinanden og ikke stilles på skrå og efterlade et rodet indtryk.

 

Mangler du fred og ro i storkontoret? Så er en skærmvæg vejen frem!