Facebook Pixel
Træningsudstyr
Træningsudstyr
Træningsudstyr

Træningsudstyr

Hos Inventarland finder du et stort udvalg af træningsudstyr til hjemmet, foreninger, motionscentre og virksomheder. Vi har alt fra løbebånd, motionscykler, romaskiner, crosstrainere og udstyr til styrketræning. Træningsudstyret fås i forskellige prisklasser og kvaliteter, alt afhængig af hvad produktet skal anvendes til. Vi kan stå bag kvaliteten på produkterne, og sælger dem med god samvittighed til både privat og kommercielt brug.

Er du på udkig efter en kontorcykel eller et gåbånd til kontoret, så har vi også det. KLIK HER.

Vælg en kategori:

Træningsudstyr til hjemmet
Vil du gerne holde dig i form mens du er hjemme? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et stort udvalg af træningsmaskiner i høj kvalitet beregnet til hjemmebrug, så du kan motionere og holde dig i form derhjemme. Med træningsmaskiner kan du supplere eller helt stoppe med at gå i fitnesscentre, afhængig af hvilket behov du skal have dækket.

Stort udvalg af træningsmaskiner
Vi har et stort udvalg af træningsmaskiner til både hjemmet og kommercielt brug. Vi har alt fra løbebånd, motionscykler, romaskiner, crosstrainere og udstyr til styrketræning. Maskinerne fås i forskellige størrelser og kvaliteter. Er det en maskine der oftest skal bruges til intensiv træning, vil en høj kvalitet være nødvendig, så den kan dække dit behov.

Brug for hjælp?
Har du brug for hjælp til at finde det rigtige træningsudstyr, eller er du i tvivl om hvilken maskine du skal vælge, så kontakt vores kundeservice på tlf. 70 10 10 13 eller mail info@inventarland.dk