Facebook Pixel

Stoleunderlag

Er du træt af at dit gulv eller tæppe bliver ødelagt, når du kører på det med din kontorstol? Så har vi løsningen her! Skån tæppet eller trægulvet med praktiske stoleunderlag. Vi har også aflastningsmåtter til at stå på, således at kroppen bliver skånet og trænet i stående positioner.

Vælg en kategori:

Er der tale om trægulve, bør stoleunderlag uden pigge anvendes. Er der tale om gulve med tæpper, bør stoleunderlag med pigge anvendes. Foruden at skåne gulvet gør et underlag til kontorstolen dig samtidig mere mobil og skåner derved din krop. Sørg altid for at købe et stoleunderlag, der er stort nok til at du kan bevæge stolen frem og tilbage og fra side til side. Det skåner ligeledes både krop og underlag. Vi har også underlag til andre formål.

Vælg om du skal bruge underlag uden pigge til trægulve, underlag med pigge til tæpper eller aflastningsmåtter og læs mere om det i kategorierne.

Køb et stoleunderlag og spar penge
Benytter du ikke et underlag til kontorstolen, vil du se, at stolen udsætter både tæppe og trægulve for et enormt slid. Allerede efter kort tid uden et stoleunderlag vil der komme mærker i gulvet, som er svære at få væk igen. Ved brug af stoleunderlag undgår du at skulle betale for nye tæpper eller udbedring af skader på gulvet ved evt. fraflytning. På den måde sparer du altså penge ved køb af et eller flere stoleunderlag til kontoret.