Facebook Pixel

Trådløs oplader Logitech 7,5W, hvid

Varenr.
2502211105

Trådløs oplader fra Logitech med op til 7,5 W opladning. Elegant design, sikker og effektiv. Kan bruges lodret eller vandret. Passer til ethvert rum og beskytter mod overophedning og vibrationer. Kompatibel med Qi-certificerede telefoner.

Læs mere

Kompatibel med Qi-certificerede telefoner

Liggende eller stående opladning

Smart design

Pr. stk. u. moms:
Listepris: 149,00,-

119,00 kr Special Prices
Pr. stk. m. moms:
Listepris: 186,25,-

Special Prices 148,75 kr
  • v/2 stk. 79,00 kr 98,75 kr pr. stk. spar 40,00 kr
-
+
Leveringstid:
1-5 hverdage

handelsbetingelser  montage fra 199 kr  book indretningskonsulent  

Trådløs oplader optimeret til iPhone

Med sit smukke og enkle design passer POWERED helt perfekt til iPhone 8 og nyere. Opladeren leverer op til 7,5 W ved opladning, og med den brugervenlige holder er dine foretrukne apps altid synlige og klar til brug. Du skal bare sætte din iPhone i holderen, så kan du hygge dig i timevis med at se film, surfe på internettet, chatte og meget mere mens telefonen oplades.

Schweizisk præcision. Amerikansk design.

Logitech har over 35 års erfaring med design og fremstilling af kvalitetsprodukter der opfylder de høje schweiziske standarder. POWERED er blevet testet grundigt og lever op til de højeste krav for præcision og sikkerhed. Vi kan med stolthed sige at det er den første trådløse oplader, der virkelig er en iPhone værdig.

Liggende eller stående opladning

Skærmen i en iPhone er en fornøjelse at se på, så den skal ikke gemmes væk på en vandret opladningsplade. Når du oplader din iPhone med POWERED, kan du selv vælge hvilken vej skærmen skal vende, afhængigt af om du skal se film, skrive noter eller bruge apps.

Start opladningen på et øjeblik

Trådløs opladning skal bare virke, og det skal ikke være et lotteri at finde den rigtige placering på opladeren. Den U-formede holder sikrer at telefonen placeres korrekt hver gang. Du skal bare lægge telefonen i holderen, så ordner POWERED resten.

Lås telefonen op med et blik

Du behøver bare at kigge på den. POWERED holder alle iPhone X-modeller i en vinkel på 65° hvilket er helt perfekt til Face ID®. Nu kan du låse telefonen op uden at løfte en finger bogstaveligt talt.

Passer ind i alle lokaler

Har du brug for at besvare e-mail i soveværelset, læse opskrifter i køkkenet eller måske se film på badeværelset? Det kan du roligt gøre. POWERED fylder ikke ret meget og passer ind ? og pynter endda ? i alle hjemmets rum.

Effektiv beskyttelse mod overophedning

Sikker og lydløs opladning. POWERED har indbyggede varmesensorer der styrer temperaturen og forhindrer overophedning. Hvis temperaturen begynder at stige for hurtigt, går en nedkølingsproces automatisk i gang så der er ikke behov for støjende ventilatorer.

Du skal ikke være bange for vibrationer

Den U-formede holder sørger for at din iPhone altid sidder sikkert i opladeren. Den skridsikre gummibeklædning sikrer at telefonen ikke glider ned af holderen ved vibrationsalarmer ? uanset hvor mange gange svigermor ringer.

Når den lyser, er alt godt

Lyser indikatoren? Så er opladningen i gang. Opladningsindikatoren er designet til ikke at lyse for stærkt eller forstyrre din søvn. Hvis der registreres et fremmed metalobjekt som kan forstyrre opladningen, blinker POWERED-indikatoren for at advare dig.

Strøm til alle

Ikke kun til iPhone. POWERED leverer op til 5 W til opladning af Qi-certificerede mobiltelefoner der har samme eller lignende dimensioner og samme type opladningsspole som iPhone-enheder.

Lad etuiet sidde på

POWERED fungerer med alle telefonetuier der ikke er fremstillet af metal, har en tykkelse på op til 3 mm og ikke indeholder magnetiske dele. Alle Apples silikone- og læderetuier er kompatible. Etuier til iPhone 8 Plus skal være helt åbne i bunden.

Hvad er der i boksen

  • Opladerholder med strømledning
  • Strømadapter
  • Brugervejledning
Bredde 10 cm
Designet til Mobiltelefon
Dybde 7.5 cm
Fås i farverne Hvid
Højde 10.5 cm
Lokalisering Europa
Produkttype Trådløs opladningsstander + AC-strømadapter
Vægt 400 g
AC-strømadapter inkluderet Ja
Egenskaber Overopladnings beskyttelse, beskyttelse mod overophedning, stående/liggende orientering
Standarder for trådløs opladning Qi
Strømforsyning 7.5 Watt
Trådløs opladning Ja
Diverse
Overensstemmelsesstandarder Qi
Producentgaranti
Service & Support Begrænset garanti - 2 år