Facebook Pixel

Affaldssortering

Stort udvalg af affaldssortering og kildesorteringsstationer til virksomheden. Affald sorteres i dag i mange fraktioner og der er derfor behov for flere affaldsbeholdere. I vores sortiment finder du alt lige fra enkeltstående affaldsspande og pedalspande til sorteringsstationer, der kan anvendes til at sortere affaldet korrekt.

Har du spørgsmål til indkøb af affaldssortering, så kontakt vores kundeservice på chat, mail info@inventarland.dk eller tlf. 70 10 10 13.

Læs mere

Vælg en kategori:

Skraldespande til sortering

Vores sortiment indeholder smarte skraldespande til sortering af affald. Affaldsbeholderne fås enkeltvis eller som en samlet station med flere rum. Uden på beholderne er der diagrammer, der gør det let og hurtigt at aflæse, hvordan affaldet skal sorteres. Eller der kan vælges en løsning med låg i forskellige farvekoder.

Papirkurve i plast og metal

Vores papirkurve fås i forskellige former og kraftige materialer som plastik, metal og rustfri stål. Nogle af skraldespandene i plast kan tilpasses i ønskede farver og inkl. vogn med hjul.

Skraldespande med pedal

Pedalspande er praktiske, da man derved undgår at skulle røre ved låget, når man skal smide affald ud, hvilket er med til at understøtte god hygiejne. Vi forhandler både enkeltstående og sammenhængende pedalspande med farvekoder, som bl.a. kan benyttes til affaldssortering.

 

Tilbehør til affaldsspande

Husk også at købe affaldsposer eller -sække til jeres skraldespande, eller gå til oversigten over vores øvrige kontortilbehør, så du kan købe det hele samlet ét sted.