Facebook Pixel
Populære kantinemøbler
Populære kantinemøbler
Populære kantinemøbler

Populære kantinemøbler

Vores populære kantinemøbler - du finder sættilbud samt kantinestole og kantineborde. Vi har sæt til 4- og 6 personer, med flere farvemuligheder, stole med og uden polster og borde med mulighed for ophæng af stole.

Vælg en kategori:

Kantinemøbelsæt i kvalitet der holder.

Kantineborde, stole & kantinemøbelsæt, vælge et sæt eller sammensæt dit eget ud fra vores udvalg af slidstærke kantineborde og stole.

Kantinen er et af virksomhedens vigtigste rum. Her holdes en velfortjent pause fra dagens opgaver og der er mulighed for, at have socialt samvær med kollegerne. Derfor er det vigtigt at rummet og kantinemøblerne er komfortable, men også slidstærke og rengørings venlige. Vi har her i denne kategori samlet en række forskellige kantinemøbler og sæt, der gør det let og hurtigt at indrette kantinen.

Du finder her kantinemøbler og sæt med plads til 4- eller 6 personer. Solide og slidstærke stole og borde, og ikke mindst prisbillige.

Oporto Futura & Oporto High Class kantineborde, Oporto Future er med slidstærk 25mm decor laminat, med rette ABS kanter - pladen findes i 4 farvemuligheder. Oporto High Class er med 22mm plade med laminat, med skrå kantprofil der er lakeret i samme farve som pladen. Begge er med stålben som findes i alugrå, sort eller med blank finish. Til dette bord, er der mulighed for at tilkøbe stoleophæng. 

Oporto Base kantineborde, er med bordplade i 25mm ridsefast decor laminat i bøg eller antracitgrå, metalstel med runde alufarvet ben med stilleskruer. 

Er der brug for en mobil kantine, hvor du kan klappe bordene sammen, og rydde rummet til andet formål. Så finder du vores funktionellen klapborde serier.

American klapborde, borde og stole med hvid fuldstøbte plast på bordplader, ryg og stolesæder. Der gør dem meget praktiske i anvendelse både ude og inde. American serien er med letvægts stålstel, hvilket gør dem lette og hurtige at flytte på. Bordene er ydermere stabelbare, så de ikke kræver meget plads til opbevaring - når de ikke er i brug. Der er mulighed for at tilkøbe en bordvogn til op til 22 klapborde til pladsbesparende og nem opbevaring. Klapstolene kan let klappes sammen så de ingenting fylder, og for praktisk opbevaring kan du tilkøbe smart stolevogn eller et komplet sæt med 22 stole. 

Stabelfix Lux II, borde med slidstærk decor laminat i 4 farver, hvor vi lagerføre den antrracitgrå. Stellet findes med en flot blank finish, men kan også bestilles i alugrå eller sort finish. 

Saml selv eller lad os ordne det for dig

Ønsker du hjælp til montering af din kantinemøbler kan det tilkøbes, hvilket betyder, at vores montør samler dine nye møbler hos dig.

Har du brug for hjælp

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål er vores kundeservice klar på chatten, mail: Info@inventarland eller på telefon 70 10 10 13