/media/catalog/category/RBM_Noor_Up_6090_Newspaper_-topbillede-2.jpg
/media/catalog/category/NOVA-Wood-high-meeting-table-interiors-topbillede-1_1.jpg

Højbord / Counterbord sæt

Vores populære counterborde i højde 90 cm. Counterbordene er omdrejningspunktet for frokostpausen eller det uformellem møder - du finder sættilbud samt borde og barstole. Du finder højborde i flere design og farver, som alle er slidstærke og renøringsvenlige. 

3 Varer
8,199.00 kr
ekskl. moms 10,956 kr
10,248.75 kr
inkl. moms
9,195.00 kr
ekskl. moms 15,879 kr
11,493.75 kr
inkl. moms

Mødebord Organic med 4 stole

Varenr. C062863508

Til 4 personer
19,999.00 kr
ekskl. moms 31,995 kr
24,998.75 kr
inkl. moms

Counterbord til kantine eller det uformelle møde

Vi har et udvalg af counterborde, i flere farver & design. Vores counterborde er i ekstra slidstærke og rengøringsvenlige materialer.

Counterborde er mere og mere brugt i indretning af kantiner, i loungeområde og uformellem møder i de åbne kontormiljøer. Ved at benyttes counterborde, har du en bordhøjde på 90 cm der bryder med de traditionelle indretninger. Højden svarer til køkkenbordshøjde, som både er behagelig at stå ved med også sidde. 
Det giver en dynamik og den enkle person, kan vælge sin favoritplads til dagens pause. 

Når der vælges et bord i counterhøjde, skal stolen også være en counterstol med sidde højde mellem 65-67 cm.

Counterborde er omdrejningspunktet for dine kolleger eller kunder. Bordene kan også bruges fristående som venteplads i receptioner.

Vores counterborde findes i flere materiale, som alle er ekstra slidstærke og rengøringsvenlige. Der er mulighed for flere farver, størrelser og design. Vælg den farve og det design der afspejler din virksomheds stil og værdier.


Husk at få stole der passer til dit ønskede bord se counterstole her.

Søger du et særligt størrelse til dit counterbord, er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling. Gennem flere af vores leverandører har vi mulighed for at skaffe counterborde i forskellige størrelser og farver, ligesom udvalget af counterborde på hjemmesiden vil vokse løbende.

Saml selv eller lad os ordne det for dig

Ønsker du hjælp til montering af din kantinemøbler og højborde kan det tilkøbes, hvilket betyder, at vores montør samler dine nye møbler hos dig.

Har du brug for hjælp

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål er vores kundeservice klar på chatten, mail: Info@inventarland eller på telefon 70 10 10 13