Populære højborde

Vores populære højborde, barborde og borde i counterhøjde. Højborde er omdrejningspunktet for frokostpausen eller det uformellem møder - du finder sættilbud samt borde og stole. Du finder højborde i flere design og farver, som alle er slidstærke og renøringsvenlige. 

Vælg kategori:

Højborde til kantine eller det uformelle møde

Vi har et stort udvalg af barborde, højborde og counterborde i flere farver & design. Vores højborde er i ekstra slidstærke og rengøringsvenlige materialer.

Højborde er mere og mere brugt i indretning af kantiner, i loungeområde og uformellem møder i de åbne kontormiljøer. Ved at benyttes højborde og counterborde, bryder det med de traditionelle indretninger, hvor alle borde og stole er i samme højde. 
Det giver en dynamik og den enkle person, kan vælge sin favoritplads til dagens pause. 

Der er mulighed for at vælge barborde/højborde i flere højder. Der findes højborde i højde 105-110 cm. Men der er også mulighed for, at vælge højborde i det der hedder counterhøjde som svarer til køkkenbordhøjde på 90 cm.

Højborde/barborde
Højborde er i højde 105-110 cm. 

Counterborde
Counterborde er lavere end højborde, de svarer til køkkenbordhøjde 90 cm.

Højborde, barborde og counterborde er omdrejningspunktet for dine kolleger eller kunder. Bordene kan også bruges fristående som venteplads i receptioner.

Vores højborde findes i flere materiale, som alle er ekstra slidstærke og rengøringsvenlige. Der er mulighed for flere farver, størrelser og design. Vælg den farve og det design der afspejler din virksomheds stil og værdier.


Husk at få stole der passer til dit ønskede bord se Barstole/højstole her - se counterstole her 

Søger du et særligt højbord, er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling. Gennem flere af vores leverandører har vi mulighed for at skaffe counterborde i forskellige størrelser og farver, ligesom udvalget af counterborde på hjemmesiden vil vokse løbende.

Saml selv eller lad os ordne det for dig

Ønsker du hjælp til montering af din kantinemøbler og højborde kan det tilkøbes, hvilket betyder, at vores montør samler dine nye møbler hos dig.

Har du brug for hjælp

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål er vores kundeservice klar på chatten, mail: Info@inventarland eller på telefon 70 10 10 13