Stabelstole

Stabelbare stole er fleksible og kan let pakkes væk, hvis de ikke er i brug. De er nemme at stable, og kan derfor nemt flyttes rundt i store mængder til opbevaring i depotrum. Vi har et stort udvalg af træ eller plast stabelstole i flere designs, så de passer til ethvert behov.

44 Varer

1 anmeldelse

Stabelstol Oporto Xtra, blankt stel

Varenr. 2722150408p

Stabelbar letvægtsstol
Fra 209.00 kr
ekskl. moms 399 kr
261.25 kr
inkl. moms
+(6)

21 anmeldelser

Kantine-/mødestol Comfort Basic

Varenr. 2722212008p

Bestseller
Fra 245.00 kr
ekskl. moms 399 kr
306.25 kr
inkl. moms
+(4)

7 anmeldelser

Kantine-/mødestol Comfort Basic

Varenr. 2722212208p

Komfortabelt polster
Fra 269.00 kr
ekskl. moms 449 kr
336.25 kr
inkl. moms
+(3)

1 anmeldelse

Kantine-/mødestol Comfort Basic

Varenr. 2722212289

Vedligeholdelsesvenlig
Fra 359.00 kr
ekskl. moms 549 kr
448.75 kr
inkl. moms

Comfort Basic 30 stk. stole inkl. stolevogn

Varenr. C064507108

Sæde og ryg polster
11,249.00 kr
ekskl. moms 16,869 kr
14,061.25 kr
inkl. moms

1 anmeldelse

Kantinestol Oporto Mata

Varenr. 2722220108p

Stabelbar op til 8 stk.
Fra 479.00 kr
ekskl. moms 749 kr
598.75 kr
inkl. moms

Kantinestol Oporto Mata m. polster

Varenr. 2722221008p

Stabelbar op til 8 stk.
Fra 549.00 kr
ekskl. moms 849 kr
686.25 kr
inkl. moms

Kantinestol Oporto Mata

Varenr. 2722220408p

Stabelbar op til 8 stk.
Fra 569.00 kr
ekskl. moms 899 kr
711.25 kr
inkl. moms

Stole til kontoret, kantine eller større forsamlinger - vælg stabelstole der giver stor fleksibilitet.

Stabelbare stole til kontoret, festen, kantine - eller som konference stol. Du finder stabelbare stole med og uden polster. 

Stort udvalg

Vi har et stort udvalg af stabelbare stole til de fleste behov. Nogle stole er uden polster, hvor andre stole er med polster der gør dem mere komfortable, at sidde på i længere tid. I vores udvalg, finder du stole med plastskal,  stole med træfinér eller stole i metal med polstret sæde. Vi har sorte stabelstole, men de fås også i flere farver, så du kan vælge den der passer til dit behov.

Se også vores udvalg af kantineborde og klapborde.

Stabelstole til professionelt brug

Stabelbar stole er praktiske til større forsamlinger, arrangementer eller steder, hvor der er behov for ekstra siddepladser og nem opbevaring er en fordel.

Det er vigtigt at gøre sig tanker omkring hvad stolene skal bruges til, inden du køber dine stole. Hvis du f.eks. skal bruge dem i kantinen, er det vigtigt at stolene er rengøringsvenlige og behagelige.

Brug for inspiration til sammensætning af stabelstole og borde, se vores populære kantinemøbler.

Skal stolene derimod bruges til konferencerum, vil det være vigtigere at stolene er komfortable at sidde på, da man ofte skal sidde på dem i længere tid. Vi anbefaler derfor at du vælger en stabelstol med polster, for at dine gæster får den bedste komfort.

Husk også at se hele vores udvalg af kantinestole.

Rengøringsvenlige stabelbare stole

Skal stolene bruges til kantinen eller frokoststuen, vil det være vigtigt at stolene er rengørings- og vedligeholdelsesvenlige. Samtidig er det også vigtigt at stolene er komfortable at sidde på, så medarbejderne kan sidde behageligt og afslappet. Stole uden polster er rengøringsvenlige og nemme at vedligeholde. Kunstlæder og syntetiske materialer er rengøringsvenligt og nemme at vedligeholde, og vil derfor være ideelt hvis du ønsker stole med polster til kantinen eller opholdsrummet.

Stolevogn til stabelbare stole

For nem opbevaring samt transport af stabelstole, er der mulighed for at tilkøbe en stolevogn.
Det gør det muligt at en person, let kan håndterer flere stole i stabler og flytte fra et lokale til et andet. 
Der findes nogle universale stolevogne samt nogle som passer til et bestemt type stol. 

Kontakt os

Er ud tvivl om hvilken stol du skal vælge, eller vil du gerne vide mere om de forskellige stole, så kontakt vores kundeservice på tlf. 70 10 10 13 eller mail info@inventarland.dk

 

5 gode grunde til at vælge en stabelbarstol, frem for en almindelig kantinestol?

 1. Pladsbesparende:

  Hvis der er begrænset plads på kontoret, restauranten, kantinen, møde-/ eller konference lokalet. Så er stole der er stabelbar ideelle, de giver mere plads på gulvet når de ikke er i brug, da de kan stables oven på hinanden og stilles ind til siden eller helt væk. 
 2. Nem opbevaring og transport:

  Da stabelbare stole giver mulighed for stabling i stakker, er de lette at opbevarer og transporterer. Det giver også mulighed for, hurtigt at kunne flytte stolene til andet lokale eller opbevaring i depotrum eller skab.

 3. Fleksibilitet:

  Ved større angementer eller festlige lejligheder, kan der være brug for større antal stole da antallet af gæster kan variere. Stabelbare stole giver mulighed for at tilpasse og ændre siddepladsarrangementet efter behov. 

 4. Holdbarhed:

  En stabelstol er fremstillet i slidstærke materialer, der kan holde til brug i mange år frem. De er ofte fremstillet i plast eller træ, der kan tåle professionelt brug i det det daglige. 
 5. Økonomisk:

  Stabelbare stole bliver produceret i større antal end traditionelle stole, hvilke gør at disse stole oftest er mere økonomiske, især ved større mængder. Så en stabelbar stol vil oftest også være en omkostningseffektiv løsning. Er du på udkig efter billige stabelstole, så vil det oftes være stolen uden sæde og rygpolster.

 

Ofte stille spørgsmål om stabelstole

Kan stabelbare stole bruges udendørs?

Ja, stabelbare stole i plast kan benyttes udendørs, de er lavet i materialer der kan modstå vejforhold som sol og regn. De er ikke alle lavet til at kunne stå ude hele året rundt, Liva er plast stabelbar stol der er lavet til både inde og udendørs. Men de kan med fordel benyttes til arrangementer udendørs.

Så skal der holdes et større arrangement udendørs, så er stabelstole en oplagt mulighed. De er alsidige og kan benyttes i forskellige sammenhæng, de er nemme at transporter og antallet af stole kan let justeres efter behov og arrangement.

Skal du lave ny indretning på kontoret, med stabelstole, kantineborde eller højborde. Så se hele vores vores kategori kantinemøbler.

Er det sikker at stable stole?

Ja, hvis det gøres korrekt og efter anbefalet antal, så er det generelt sikkert at stable stolene. Der er på hver stol et anbefalet maksimal stabling, så de kan stables på en sikker måde. Derudover bør stolestakkene stå på et underlag der er stabilt eller en stolevogn/stabelvogn, for at undgå at det vælter.

Hvad er max vægt for en stabelstol?

Stabelbare stole, er generelt bygget meget stabilt da de benyttes til forskellige arrangementer, skal holde til stabling og flytning og skal passer til forskellige personer. 
Vi har et sortiment af forskellige stole og max vægten går fra 100-150 kg, efter hvilke model der vælges.
Belastningen, kan ses inde på den enkle stol. 

Hvilke materiale skal man vælge til sin stabelstol? 

Der findes stabelbar stole i plast, metal eller krydsfiner med og uden polster. Valget omkring hvilke stol der skal vælges, afhænger af hvor de skal benyttes samt hvilke komfort der ønskes.

Stabelstol i plastskal og med metalstel, er i mange tilfælde den billigste løsning og de er gode holdbare og rengøringsvenlige. Vi kan fremhæve vores populære stabelstol Oporto Xtra, som lagerføres i sort og antracit, men som kan bestilles hjem i mange andre farver. Ønsker den mest optimale komfort, så kan polstrede stabelstole være at foretrække. Det polstrede sæde og evt. polstrede ryg, giver ekstra god komfort. Hvilke medvirker til, at stolen er behagelig at sidde i længere tid af gangen. Vi kan anbefale, at se nærmere på vores Comfort basic stol med sort stel eller Comfort basic med blankt stel.

 

Mangler du flere stole? Vi har også et imponerende udvalg af kontorstole