/media/.renditions/wysiwyg/TopBilleder/top-klapstole-american-klapstole.jpg
/media/catalog/category/Topbillede-SortStol_stolevogn-2.jpg

Klapstole

Klapstole i kraftig og professionel kvalitet. Klapstolene er praktiske og nemme at håndtere, der er mulighed for at tilkøbe stabelvogn som gør det nemt ved opstille samt pladsbesvarende ved opbevarer. 

 

9 Varer

15 anmeldelser

Klapstol American

Varenr. 2712154205

God til fester og lignende
Fra 155.00 kr
ekskl. moms 479 kr
193.75 kr
inkl. moms

1 anmeldelse

Klapstol Samson Lux

Varenr. 2723101808p

Solidt sæde i formstøbt plast
122.00 kr
ekskl. moms 199 kr
152.50 kr
inkl. moms

50 stk. Samson Lux stole + stolevogn

Varenr. C007766608p

Komplet sæt med stolevogn og 50 stole
8,649.00 kr
ekskl. moms 13,449 kr
10,811.25 kr
inkl. moms

Samson stolebur

Varenr. 2723100118

2,699.00 kr
ekskl. moms 4,325 kr
3,373.75 kr
inkl. moms

American stolevogn, grå

Varenr. 2712154016

Låsbare hjul
2,499.00 kr
ekskl. moms 3,499 kr
3,123.75 kr
inkl. moms

American stolevogn inkl. 22 stole

Varenr. C058339805

Solide letvægtsstole
12,637.00 kr
ekskl. moms 12,637 kr
15,796.25 kr
inkl. moms

Klapstol Samson Lux 10 stk

Varenr. C066015208

Solidt sæde i formstøbt plast
1,175.00 kr
ekskl. moms 1,999 kr
1,468.75 kr
inkl. moms
Fra 5.00 kr
ekskl. moms 10 kr
6.25 kr
inkl. moms

Klapstole i professionel kvalitet.

Vores sortiment af klapstole god kvalitet - vi tilbyde stole som kan klare belastning op til 200 kg.

Klapstole i solidt letvægts stålstel med sæde og ryg i plast. ✓ Belastning op til 200 kg; ✓ Klappes let sammen; ✓ Dag til Dag Levering.

Vores kraftige klapstole er i en kvalitet, der kan holde til små og store arrangementer hvor stolene benyttes flere gange om året om det er til større bespisning, foredrag eller konferencer. Vi har 2 gode kvaliteter af stole der kan klappes sammen, Samson klapstol der kan klare belastning op til 150 kg eller vores populære American klapstol, der kan klarer belastning op til 200 kg. Begge klapstole, der nemt pakkes væk når de ikke er i brug, det man også kalder klap sammen stol.

Klapstole er et praktisk og fordelagtigt valg, du kombinerer funktionalitet, bekvemmelighed og økonomi. 

Skal du bruge et bord til dine klapstole, så se mere i vores kategori med klapborde
Her finder du American klapborde i plast til inde og udendørs arrangementer eller vores Stabelfix Lux borde med blanke stel og bordplade i 4 forskellige slidstærke decor laminat farver. 

Klapstole udendørs og indendørs

 • American klapstol; 

  Den mest solgte klapstol og ikke uden grund. Stolen kan klare en belastning helt op til 200 kg. Dette skyldes det solide grå letvægt stålstel og solide ryg og sæde i kraftig hvid plast. For nem opbevaring og transport, er det muligt at tilkøbe american stolevogn til disse stole. Vi har også sammensat et ekstra godt tilbud med stolevogn inkl. 22 stole.

 • Samson Lux Klapstol; 

  Vores populære klassiske klapstol til en økonomisk pris. Sæde og ryg er i formstøbt plast som findes i sort og hvid suppleret med lakeret stålrørs stel. Samson Lux er yders holdbar og kan klare op til 150 kg. 
  Til denne stol findes også en stolevogn til 50 stk. stole. Vi har sammensat et ekstra godt tilbud med stolevogn inkl. 50 stole. 

Gode klapstole

Skal du have en klapstol, der kan holde til flere forskellige personer samt mange ganges brug. Så kan vi anbefale at se nærmere på vores Samson Lux klapstol, der kan klarer belastning op til 150 kg eller American klapstol som kan klarer belastning op til 200 kg. Vi har et professionelt sortiment, der kan benyttes til mindre og større arrangementer eller som udlejningsstole.

Hvide Klapstole

Hvis der ønskes en helt hvid klapstol, så kan vi tilbyde vores Samson Lux. Der er med hvidt stel og ryg og sæde i hvid plast. Den kan klarer belastning op til 150 kg. 

Vi kan også tilbyde vores professionelle og kraftige American Klapstol i hvid plast og gråt stel. Den har et letvægts stålstel i grå og sæde og ryg i hvid plast. Klapstolen kan klarer belastning op til 200 kg. Når den ikke er i brug, klappes den let sammen og der er mulighed for at stable stolen i depot eller pakke dem samme og ligge i stolevogn.

Stolevogn

Til vores populær klapstole American samt Samson Lux, er der mulighed for at tilkøbe stolevogne. Se stolevognen der kan indeholde op til 22 stk. American klapstol her.
Til Samson Lux klapstolen, kan der også tilkøbes en vogn eller der er mulighed for at købe en vogn med 50 stk. stole. 

Kontakt os
Har du forespørgsler, eller er du i tvivl om, hvilken klapstole du skal vælge til netop dit behov, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på 70 10 10 13 eller info@inventarland.dk 

 

5 gode grunde til at vælge en klapstol.

 • Mobilitet;

  Klapstole er lette at flytte og transporterer. De kan klappes sammen til at fylde minimalt og eventuelt stables. Hvilke gør stolene nemme at tage med til udendørsarrangementer eller flytte fra et lokale til et andet. Klapstole er også praktiske at opbevare, da de ikke optager meget plads.
 • Pladsbesparende; 

  Er der begrænset plads, så er klapstole ideelle eller hvis der er behov for ekstra siddepladser. Når stolen ikke er i brug, kan den klappes sammen så den fylder minimalt og kan opbevares i kælderen, i depotet eller i et hjørne på kontoret uden at være til gene.
 • Fleksibilitet; 

  Klapstole kan benyttes til flere forskellige arrangementer. Til store og små sammenkomster inde og udendørs, møder eller som ekstra siddepladser til gæster eller i situationer der er brug for ekstra siddepladser. 
 • Komfort; 

  Udover at klapstole er parktiske, så er vores stole også behagelige at sidde i. De har en behageligt plastsæde, som har god komfort. Hvis man ønsker ekstra komfort, skal man vælge at ligge en hylde på stolen eller bestille en klapstol med polstrede sæde.
 • Økonomisk; 

  Hvis der skal bruges mange stole til et større arrangement, så er klapstole sammenlignet med andre stole generelt mere økonomiske. De er et budgetvenlige alternativ til stabelstole. Vi har kvalitets klapstole, til rimelige priser, hvilke gør dem til et godt valg.

 

Ofte stille spørgsmål om klapstole.

Er klapstole holdbare og stabile?

Der er stor forskel på kvaliteten og stabilitet af klapstole. Hvis det er en stol der skal benyttes til mange forskellige personer og som benyttes jævnligt, så er det vigtigt at have fokus på en professionel kvalitet der kan klare høj belastning. Det samme gælder, hvis man ønsker at benytte stolen til udlejning, så skal der være fokus på kvalitet og stabilitet.

Kan man få hvide klapstole?

Der er mulighed for at vælge vores Samson Lux klapstol som kan klarer belastning op til 150 kg. Den har hvidt stel samt rug og sæde i hvid plast. Ønskes der en stol, der kan klarer højre belastning. Så kan vi tilbyde vores mest solgte klapstol American som er med hvidt sæde og ryg og gråt stel. 

Hvor meget belastning kan en klapstol holde til?

Vi har 2 modeller i klapstole, Samson Lux kan klarer belastning op til 150 kg og American kan klarer belastning op til 200 kg. De er begge i kraftig kvalitet, der kan klare at blive brugt.