Facebook Pixel
Kantinestole
Kantinestole
Kantinestole

Kantinestole

Kantinestole til den professionelle og funktionelle kantine. Du finder et udvalg af standart kantine stole, klapstole, stabelstole, bar- og counterstole. Alle i en slidstærk kvalitet som også er rengøringsvenlige. Vi har et udvalg af både plast samt stole i træ.

Vælg en kategori:

Kantinestole til ethvert behov

Find dine nye kantinestole hos Inventarland, se vores store udvalg af kvalitetsstole - Hurtig levering og fri fragt ved køb over 999 kr. 

Vores udvalg af kantinestole, spænder bredt lige fra standart kantinestole og barstole i træfinér eller plast til solide stabelstole og klapstole.

Kantinestole i formspændt krydsfinér
Går du efter et mere stilrent udtryk, en kantinestol i flot og slidstærkt materialer. Der kan vi fremhæve vores mere designede stole Oporto Highline HQ, som er i en tyk krydsfiner med et kraftigt stel med forstærkninger i alle 4 hjørner eller designstolen Whisper og Velfa. Det er alle stole i formspændt træ finér, med fine detaljer og flotte blankeben. Det er samtidigt stole som også kan fungerer som mødestole. En stol som også kan fremhæves under træstole er vores Oporto Newline, en klassisk kantinestol i udtrykket som har et kraftigt stålstel. 

Kantinestol i formstøbt plast
Plaststolen har vundet mere og mere ind i kantine indretningen, pga. dens slidstyrken og det meget rengøringsvenlig materiale. En stol der skal fremhæves, er vores populære Oporto Mata stole, den er i en formstøbt plast skal i sort eller antracit, med alugrå eller blankt stel. Stolen findes også med sædepolster som giver en ekstra god komfort. 
En klassiker til kantinen eller større forsamlinger er RBM's Klassiske Ana stol i plast med metalstel. Denne stole har også fået en opgradering Ana Colour, så den nu også findes med stelfarve i samme farve som skallen - hvilke giver denne klassiker et nyt look. Hvis der er behov for en let og stabelbar stol til kantinen eller som ekstra stol ved større forsamlinger, kan vi fremhæve vores Oporto Xtra Lux stole, som findes i sort eller grå med solidt letvægtstel. Ønskes der en stabelstol med polstret sæde og ryg, så er serien af stole Comfort Basic helt i top, stolen findes som standart og lagerført med sort polster og sort eller blank stel - men der er mulighed for at bestille stolen hjem i flere farver. Stolen har et solidt stel og godt polstret sæde, der giver Comfort Basic stolen en meget behagelig siddekomfort. 
Ønskes der et elegant og anderledes design, kan vi fremhæve Aktiva stolen som også findes med sædepolster og armlæn, så den både fungere som kantine eller lettere mødestol. Ønskes der en stol med et mere varmt og hjemmeligt look så vil Corby kantinestol med eller uden polstret ryg, være en mulighed. 

Alsidighed og praktisk i anvendelse
Er behovet at stolen også kan bruges til møder, er Comfort Basic et populært valgt med dens praktiske polstring/betræk og gode komfort. Til kantinen eller festlokalet har vi også et udvalg af helt praktiske og prisbillige klapstole. American stolen er især populær og kendt for dens solide design. Til opbevaring af de ekstra stole, finder du også gode stolevogne i denne kategori.

Højstole, barstole og counterstole til kantinen
Hvis man ønsker et tvist til den klassiske kantine, lounge eller har brug for et mødebordet og samlingsbord på storrumskontoret eller showroomet. Så kan man med fordel indrette sig med barstole og counterstole. De passer til barborde, højborde og counterborde. Hvis det er indretning af en kantine eller lounge med barmøbler - så giver det et frisk pust at have møbler i flere siddehøjder. Vi har stole i både, plast, træfinér eller polstret.

Brug for hjælp?
Kan du ikke her finde lige den stol du leder efter? Så Kontakt venligst vores kundeservice på 70 10 10 13 eller mail: info@inventarland.dk