Kantinestole

Kantinestole til den professionelle og funktionelle kantine. Du finder et udvalg af standard kantine stole, klapstole, stabelstole, bar- og counterstole. Alle i en holdbar kvalitet som også er rengøringsvenlige. Vi har et udvalg af både kantinestole plast, metal samt stole i træ.

Vælg kategori:

Kantinestole til ethvert behov

Find dine nye kantinestole hos Inventarland, se vores store udvalg af kvalitetsstole - levering 1-5 hverdage og fri fragt ved køb over 999 kr. 

Stort udvalg af kantinestole plast og træ.

Vores udvalg af kantinestole, spænder bredt lige fra standart kantinestole og barstole i træfinér eller plast til solide stabelstole og klapstole. På grund af deres robuste konstruktion og materialer, er de meget holdbare og slidstærke. De kan modstå daglig brug, slid og rengøring, hvilke gør dem velegnet til kantine og opholdsrum.

Kantinestol plast

Plaststolen har vundet mere og mere ind i kantine indretningen, pga. slidstyrken og det meget rengøringsvenlig materiale samt de mange farvemuligheder og former. Plaststolene findes i flere design, om det skal være det stilrene og enkle eller det mere organiske og legende udtryk. De har en god ergonomisk form og giver støtte og fleksibilitet til ryggen, når man sidder. 

Ønskes der ekstra god komfort, kan en stole med sædepolster give det ekstra - som gør at man sidder behageligt i længere tid. Nogle modeller findes også med ryg og sædepolster eller fuldpolstret plastskal.

Der findes plaststole på metalstel eller helstøbt plaststole som kan benyttes både inde og ude.

Udvalgte populære produkter 

  • Oporto Mata; 

   En stol der skal fremhæves, er vores populære Oporto Mata stole, den er i en formstøbt plastskal lagerføres i sort eller antracit, med alugrå eller blankt stel. Stolen findes med sædepolster som giver ekstra god komfort. 
  • ANA RBM;

   En klassiker til kantinen eller større forsamlinger er RBM's klassiske Ana stol i plast med metalstel. Den lagerføres i sort og antracit, men kan også bestilles hjem i hvid, rød eller blå med blank stel. Ana stole findes også i en model Ana Colour, den skiller så ud ved at man kan få samme farve stel skallen - hvilke giver denne klassiker et nyt look.
  • Oporto Xtra;

   Hvis der er behov for en let og stabelbar stol til kantinen eller som ekstra stol ved større forsamlinger, kan vi fremhæve vores Oporto Xtra stole, den lagerføres i sort eller antracit med solidt blank letvægtstel, der er også mulighed for at bestille stolen hjem i andre farver. 
  • Comfort Basic;

   Ønskes der en stabelbare kantinestol med polstret sæde og ryg, så er serien af stole Comfort Basic et oplagt valg, stolen findes som standart og lagerført med sort polster og sort eller blank stel - men der er mulighed for at bestille stolen hjem i flere farver. Stolen har et solidt stel og godt polstret sæde, der giver Comfort Basic stolen en meget behagelig siddekomfort. Den benyttes både som kantinestole, mødestole og gæstestol.
  • Aktiva; 

   Elegant design og kraftig stol med god komfort, Aktiva findes som standart i sort med blankt eller sort stel. Ved bestilling på mindst 15 stk. er det muligt at bestille den i hvid, lysegrå, beige og rød. Aktiva stolen kan også bestilles med sædepolster og armlæn, så den både fungere som kantine eller lettere mødestol.

Kantinestole i formspændt krydsfinér

Kantinestol i træ, giver et stilrent, robust og varmt udtryk, krydsfiner stol i flotte og slidstærkt materialer. Stolene er meget rengøringsvenlige samt findes i flere træsorter, lakeret overflade eller laminat farver på overflade. Stole i formspændt træ, har en god ergonomisk form og giver støtte og fleksibilitet til ryggen, når man sidder. 

Ønskes der ekstra god komfort, kan en stole med sædepolster give det ekstra - som gør at man sidder behageligt i længere tid. 

Udvalgte populære produkter 

 • Oporto Highline HQ;

  Kantinestol i kraftig krydsfiner skal samt med et kraftigt og holdbart blank stel, med forstærkninger i alle 4 hjørner. Highline fåes med overflade i hvid, sort eller antracit laminat, stolen har synlige krydsfiner kanter.
 • Whisper; 

  Stol i formspændt træfiner stol som findes i flere træsorter samt lakeret overfalder. Stolen findes med blank eller sort stel og har en fin detalje på ryggen, som gør den ikke ligner alle andre træstole.
 • Velfa; 

  Formspændt krydsfiner i flere træsorter og lakeret farver, stellet er er med blank finish. Det er samtidigt stole som også kan fungerer som gæste og -mødestole.
 • Oporto Newline;

  En klassisk kantinestol med kraftig stålstel der kan klarer belastning op til 130 kg. Sæde og ryg i formspændt bøgetræ. Stolen er stabelbar op til 10 stk. 

Højstole, barstole og counterstole til kantinen

Hvis man ønsker et tvist til den klassiske kantine, lounge eller har brug for et mødebordet og samlingsbord på storrumskontoret eller showroomet. Så kan man med fordel indrette med barstole og counterstole. De passer til barborde, højborde og counterborde. Hvis det er indretning af en kantine eller lounge med barmøbler - så giver det et frisk pust at have møbler i flere siddehøjder. Vi har stole i både, plast, træfinér eller polstret.

Alsidighed og praktisk i anvendelse
Er behovet at stolen også kan bruges til møder, er Comfort Basic et populært valgt med dens praktiske polstring/betræk og gode komfort. Til kantinen eller festlokalet har vi også et udvalg af helt praktiske og prisbillige klapstole. American stolen er især populær og kendt for dens solide design. Til opbevaring af de ekstra stole, finder du også gode stolevogne i denne kategori.

Se hele vores udvalg i kantinemøbler, og find møbler til din nye indretning.

Brug for hjælp?
Kan du ikke her finde lige den stol du leder efter? Så Kontakt venligst vores kundeservice på 70 10 10 13 eller mail: info@inventarland.dk

 

5 gode grunde til at vælge en kantinestol.

 1. Komfort;

  Hvis du går efter ekstra komfort, så vil en standart kantinestol være det oplagte valg. Kantinestole er designet med komfort i tankerne. De har typisk et behageligere sæde og ergonomisk form, der giver støtte til ryggen. Nogle stole har polstrede sæde eller både polstrede sæde og ryg, hvilke gør det mere behageligt at sidde i længere tid.
 2. Stabilitet;

  Hvis man ønsker en stabil og robust stol, så er kantinestole lavet til at modstå gentagen brug og bevægelse uden at vælte eller blive ustabile. Dette er især vigtigt i en kantine, hvor der kan være mange mennesker, der kommer og går.
 3. Astetik;

  Hvis der ønskes et stilfuldt og æstetisk tiltalende design, så er der kræset lidt mere omkring detaljerne på en kantinestol.  Der er mulighed for at vælge forskellige former, farver og materialer, der kan passe til kantinens overordnede indretning. 
 4. Holdbarhed;

  På grund af deres mere robuste konstruktion og materialer har kantinestole tendens til at være mere holdbare og slidstærke. De kan modstå daglig brug, rengøring og slid, hvilket gør dem velegnede til en kantine. Stabelbare stole kan være mere tilbøjelige til at blive beskadiget eller slides hurtigere over tid.
 5. Brugervenlighed; 

  Kantinestole er normalt klare til brug uden yderligere forberedelse, nogle skal samles – men når ført dette er gjort, så de klar til hverdagen brug. Så hvis pladsen er til det, så lad stolene stå fremme, så de er klar til at blive benyttet. De fleste kantinestole, har også mulighed for at blive stablet op til 4-6 stk. Ønsker man at stolene kan stables i større stabler, da skal der vælges en stabelstol.

Ofte stille spørgsmål om kantinestole

Hvad er en god kantinestol?

Stolen skal være stabil, komfortabel og med et behageligt sæde og ergonomisk form, der giver støtte til ryggen.
Kantinestole er lavet til at modstå gentagen brug og bevægelse uden at vælte eller blive ustabil. Dette er især vigtigt i en kantine, hvor der kan være mange mennesker, der kommer og går.

Efter hvor kantinestole skal benyttes, så vil der være forskellige forventninger og ønsker til stolen.
Hvis stolen skal benyttes i en institution, opholdssted, skole eller andet sted med mange mennesker og hvor der er behov for nem og daglig rengøring, så er det vigtigt med en rengøringsvenlig kantinestol. Det kan være en plast eller træoverflade, som er nem at aftørre. Hvis der ønskes ekstra komfort, vil man kunne vælge sædepolster i et slidstærk materiale.

Skal stolen bruges på kontoret eller kantinen, hvor der kan ønskes et stilrent og æstetisk design, så er der kræset lidt omkring detaljerne på en standart kantinestol frem for de praktiske stabelstole. Der er mulighed for at vælge forskellige former, farver og materialer, der kan passe til kantinens overordnet indretning. 

Et ønske til en god kantinestol, kan også være at der er mulighed for at benytte stoleophæng. Der findes stoleophæng til flere modeller, man skal være opmærksom på at ophæng kun kan benyttes til kantineborde uden fast ramme/sarg. 

I nogle områder, kan der være behov for at stolene skal kunne stables væk eller flyttes til større arrangementer. Mange af vores kantinestole, kan stakkes op til 4-6 stk. Her kan benyttes en stolevogn til let transportering.

Det er blevet mere og mere op i tiden, at lave spiseområder og kantiner i mindre miljøer eller høje og lave borde. Så i flere indretninger, benyttes der også barstole og counterstole som kantinemøbler. 

Kan man vælge en stol med polstrede sæde som kantinestol?

Sædepolster giver ekstra komfort til kantinestole og sikre en stol der er behagelig at sidde på i længere tid. Det polstrede sæde, kan vælges i syntetisk materialer som både er slidstærke og rengøringsvenlige. De mørkere farver, er i mange tilfælde nemmere at holde end de lyse farver. Hvis sædepolstret bliver beskadig, så er det muligt på de fleste modeller at bestille ny sædebrik. 

Kan man købe kantinesæt?

Vi har gjort det nemt at vælge nye kantinesæt, vi har nogle udvalgte sæt med kantinestole og borde. Der er kantinesæt til 4-6 personer og der er mulighed for at vælge almindelig kantinebordshøjde under populære kantinemøbler, højborde i højde 90 cm eller højborde i højde 105-110 cm. 
Vi har 2 serier af borde Oporto Base og Oporto Futura, hvor vi lagerføre bordene i antracit, hvilke betyder vi kan levere et kantinesæt inden for 1-5 hverdage.
Ønskers der en anden farve, kan dette også klareres inden for 4-5 ugers leveringstid. Ønsker nyt kantinesæt , kan der vælges et af vores sæt i populære kantinemøbler eller der er mulighed for selv af vælge det kantinebord og kantinestol der ønskes.  
Hvis du er i tvivl om stolen og bordet passer sammen, kan du altid tage kontakt til vores kundeservice på 70101013.

Hvad er max belastning på en kantinestol?

De fleste stole, har en belastning på op til 110 kg, men der findes også XL kantinestole med belastning op til 150 og 250 kg.