Klapborde

Klapborde er praktiske og fleksible, da de nemt kan gemmes væk til opbevaring. Samtidig er de slidstærke med en rengøringsvenlig overflade, hvilket gør dem perfekte til kantinen, frokoststuen eller spisesalen. Vi har et stort udvalg af klapborde, som både kan bruges indendørs og udendørs. Klapbordene er af høj kvalitet, og kan klare en høj belastning.

Læs mere

Vælg kategori:

Klapborde i professionel kvalitet

Stort udvalg af klapborde

Inventarland har et stort udvalg af robuste klapborde i forskellige størrelser, design og prisklasser. Vores mest populære er American klapborde, der er solide borde med hvide formstøbt plastbordplader og gråt letvægts stel. De er perfekte til have- eller firmafester, hvor der er behov for lette og solide borde, der nemt kan flyttes rundt.

Ønsker du et lidt pænere klapbord til kantinen eller lignende, så skal du vælge et bord med en decor laminat bordplade i farve eller træoverflade. Vores Stabelfix er med aluben, hvor Stabelfix Lux modellerne er med blanke ben, der giver et eksklusivt look. Flex1500 er en serie med mange muligheder, hvor du kan vælge imellem mange forskellige farver bordplader samt med hjul i den ene ende for nemmere flytning.

Står du også og mangler stole, så kan vi anbefale at se nærmere på vores stabelbare stole

Solide og praktiske

Sammenklappelige borde er praktiske og utrolig solide. De kan nemt og hurtigt stilles frem, når der er behov for dem, og pakkes lige så nemt væk igen. Det gør dem utrolig fleksible og pladsbesparende, da de samtidig kan stables oven på hinanden. Hvis det skal være endnu lettere, at opbevare og pakke bordene sammen, så husk at købe en bordvogn til opbevaring.

Plastik klapborde

Vi kan anbefale at se på vores American klapbord, de er med et letvægts-stålstel og en helstøbt bordplade i hvid plast. Bordene findes med plads til 4 personer, 6 personer eller 8 personer. Disse borde er med afrundet hjørner.
Bordbenene kan let klappes sammen, så bordet er fladt og kan stables ovenpå hinanden, når de ikke er i brug og skal opbevares. Med belastning jævnt fordelt op til 400 kg, så egner bordet sig både som klapborde til spisende gæster, messer eller som banketbord. Der er mulighed for at tilkøbe en bordvogn til nem opbevaring. 

Klapborde i træ

Vi kan anbefale at se på vores Stabelfix lux klapbord, med bordplade i træ med decor laminat overflade i farve eller trælook, klapbordene er som standart med blank finish - men der er mulighed for at bestille dem med sort eller alugrå stel. Disse borde er med 90 graders hjørner.

Billige klapborde

Ønskers der et bord, der er nemt at håndterer, i en professionel kvalitet samt til en fornuftig pris. Så er det oplagt at vælge serien American Klapborde. Det er en serie, af klapborde i 3 størrelser til 4 personer, 6 personer og 8 personer samt serien har også et markedsbord i 60x120 som har justerbar højde. 

Lille klapbord

Vores klapborde findes i mange størrelser og benyttes til flere formål. Vi har kursus klapborde som har en dybde helt ned på 60 cm, men der findes også eksamens borde med bordplade på 60x90 cm. De mindste klapborde i plast er vores markedsbord i 60x120 cm eller klapbord til 4 personer i 76x152 cm. Hvis der ønskes et klapbord der fylder mindst muligt, så kan vi anbefale kursus klapborde med L-formet stel.

Kontakt
Har du spørgsmål eller kan du ikke finde det helt rigtige klapbord, så kontakt vores kundeservice på tlf. 70 10 10 13 eller mail info@inventarland.dk

Se også vores robuste klapstole, som kan klarer belastning fra 150-200 kg. 

 

5 gode grunde til at vælge et klapbord

 • Pladsbesparende;

  Klapbord har den fordel, at ben let foldes ind under plade og bordet let kan stables når det ikke er i brug. 
  Det gør klapborde ideelle, til rum som har flere funktioner eller hvor der ønskes at udnytte lokalet fuldt ud nogle gange om året - hvor man opstille flere borde, for at udnytte det fulde potentiale af lokalet. Det giver også en fleksibilitet, til at lave lokalet med forskellige bordløsninger efter større på arrangementet.
 • Mobilitet og nem opbevaring;

  Klapborde er generelt lette, men det kommer selvfølgelig an på hvilke materiale de er udført i. Vælger man et klapbord med bordplade i plast frem for en træplade, så opnår man et let bord der nemt kan bæres af en person. Det gør dem nemme at flytte rundt på i rummet eller evt. til arrangement udenfor, når vejret tillader det. Klapborde er med sammenklappeligt stel, hvor ben klappes op under bordet. Dette gør bordet nemt at stable, opbevarer og transporterer, der kan med fordel købes en bordvogn, hvilke gør flytning af borde samt opbevaring nemmere. 
 • Fleksibilitet; 

  Der er mulighed for at vælge det klapbord, der netop passer til dit behov. Dette pga. de kommer i flere forskellige størrelser, materialer og farver. Nogle modeller er endda på hjul, hvilke giver større mobilitet samt at bordene kan håndteres af en person. Denne fleksibilitet gør at bordene kan benyttes flere steder, om det er til årstidens fester, messer, i eksamens lokalet, på kontoret eller kantinen.

 

 • Multifunktionelle;

  Vores klapborde er i en professionel kvalitet, hvilke gør at de er robuste nok til at kunne benyttes til flere forskellige aktiviteter. Som ekstra bord i kantinen, messebord og displaybord til arrangementer, pakkebord på lageret eller bord til festlige arrangementer i løbet af året. Denne alsidighed, gør dem til en god investering.

  Økonomisk fordelagtig;


  Klapborde er oftest en billigere investering end traditionelle kantineborde. Så ved at vælge disse borde som i flere tilfælde, kun benyttes lejlighedsvis opnår du at spare penge samt det giver en større fleksibilitet. Det vil være en budgetvenlig løsning at vælge klapborde, der stadig er praktisk og funktionelle.

Når der skal vælges et klapbord, så findes der mange modeller og priser på marked. Vi har professionelle klapborde, til fornuftige priser. De kan holde til daglig brug og er lavet en holdbare og slidstærke materialer.

 

Ofte stillede spørgsmål omkring klapborde

Er klapborde holdbare og stabile?

Der er forskel på stabilitet og kvalitet af klapborde. Hvis det er et klapbord, der skal benyttes til mange forskellige arrangementer og som benyttes jævnligt, så er det vigtigt at have fokus på en professionel kvalitet der kan klare høj belastning. Hvis det er et bord der skal benyttes flere gange om året, så er det også en fordel at de er nemme at klappe sammen samt opbevarer.

Hvor meget belastning, kan et klapbord tage?

Vi har American klapborde, der kan klarer belastning op til 400 kg. Klapborde er med helstøbt hvid plast bordplade og letvægts stålstel. Det er et bord der kan håndteres af en person.

Kan man får bordvogn til klapborde?

Til de forskellige klapborde, findes der også bordvogne. Bordvogne til klapborde med bordplade i træ, kan benyttes til alle klapborde, man skal blot være opmærksom på max længde og bredde. De bordvogne som benyttes til klapborde i plast, passer kun til disse. Dette pga. plast klapborde, vejer mindre end de andre og vognene er tilpasset dette.

Kan klapborde bruges udendørs?

Stort set alle klapbord kan benyttes udendørs. De borde med plastoverflade egner sig bedst, da de også kan tåle en regnbyge. Hvis man ønsker at benyttes et klapbord med bordplade i træ, så vil kanterne med tiden kunne give sig pga. fugten.