Højborde/barborde

Moderne højborde til kantinen, mødelokalet eller kontormiljøet. Højbordet er omdrejningspunket for frokostpauser eller uformelle møder, og derfor er det vigtigt, at design og farver afspejler din virksomheds stil og værdier. Vores moderne højborde til kontoret leveres i flere materialer, som alle er ekstra slidstærke og rengøringsvenlige. 

Læs mere

34 Varer

Van Doren højbord Ø70, sort stel

Varenr. C051732605p

Enkelt og stilrent højbord
1,599.00 kr
ekskl. moms 2,345 kr
1,998.75 kr
inkl. moms

Van Doren højbord Ø70, blankt stel

Varenr. C051732405p

Enkelt og stilrent højbord
1,749.00 kr
ekskl. moms 2,935 kr
2,186.25 kr
inkl. moms

Højbord Nuuk 70x160, antracit

Varenr. 2714230214

Slidstærk decor laminat
2,399.00 kr
ekskl. moms 2,899 kr
2,998.75 kr
inkl. moms

Højbord Nuuk 70x180, antracit

Varenr. 2714240214

Slidstærk decor laminat
2,599.00 kr
ekskl. moms 3,199 kr
3,248.75 kr
inkl. moms

1 anmeldelse

Højbord Nuuk 70x160, hvid

Varenr. 2714230205

Slidstærk decor laminat
2,399.00 kr
ekskl. moms 2,899 kr
2,998.75 kr
inkl. moms

Højbord Nuuk 70x180 h , hvid

Varenr. 2714240205

Slidstærk decor laminat
2,599.00 kr
ekskl. moms 3,199 kr
3,248.75 kr
inkl. moms

Højbord Nuuk 70x160, eg

Varenr. 2714230241

Slidstærk decor laminat
2,399.00 kr
ekskl. moms 2,899 kr
2,998.75 kr
inkl. moms

Højbord Nuuk 70x180, eg

Varenr. 2714240241

Slidstærk decor laminat
2,599.00 kr
ekskl. moms 3,199 kr
3,248.75 kr
inkl. moms

Højborde og barborde, stort udvalg og flere modeller har vi dag til dag levering.

Stort udvalg af højborde og barborde.

Vi har et stort udvalg, af stabile og slidstærke højborde i forskellige størrelser, design og prisklasser. 
Er du på udkig efter et aflangt højbord, der kan benyttes til kantinen, showroomet eller det uformellem møde eller skal det være et rundt højbord som skal benyttes til at tage en kop kaffe mens der ventes, så har vi flere modeller og farver. Der findes højborde på enkle og stabile metalstel, med søjlefod eller højbord med sider i træ.

Mange af vores højborde, findes i standart størrelser. Men passer målet ikke til dit rum, så tag endelig kontakt til os. Flere modeller kan mod et tillæg, laves i flere størrelser.

Højborde

Højborde/ barborde ser man mere og mere i indretningen af funktionelle rum. Højborde er oftest mindre i dybde end almindelige kantine- eller mødeborde, derfor er disse borde ideelle til mindre rum eller områder, hvor pladsen er trang og der skal være plads til flere borde. Højborde er perfekte til at skabe en uformel og afslappede atmosfære til kantiner eller uformellem møder på kontoret, i salgsafdelingen eller showroomet. Det at man sidder over for hinanden i ståhøjde, fremmer samtaler og skaber en mere social oplevelse. 

Højborde kan benyttes til flere formål, det kan være som spiseplads eller en kaffepause i kantinen eller som barområde til sociale arrangementer efter arbejdstid. Det kan også være et bord, der bliver benyttet kreativt arbejdsområde eller et sted hvor man tager et videoopkald til kollegerne i andre afdelinger eller kunderne.

Hvis der ønskes en midlertidig arbejdsplads, så kan man med fordel benyttes et højbord. Det giver en fordelagtig arbejdsstilling, da det tillader en mere oprejst og opmærksom holdning, når man stå op eller sidder på en høj stol/ barstol. Det kan være med til at reducerer belastningen på ryggen og forbedre din generelle kropsholdning. 

Cafe højbord til kantine eller barmiljøer

Højborde kan benyttes flere steder, de bliver også benyttet som cafeborde i kantiner og barmiljøer. Det at sidde i ståhøjde, giver et mere uformelt miljø og fremmer samtaler. Det giver mulighed for at benyttes barstolen eller at stå op ved bordet.

Højborde med barstole, flere muligheder

Vi har lavet et udvalg af højbord med barstole, hvor vi har sammensat nogle af vores mest populære produkter til en god pris. Nogle af disse sæt, der kan det være muligt at vælge bord eller stol i anden farve. Så passer sættene ikke i den ønskede farve, så tag kontakt til os og høre nærmere. 

Højbord i hvid eller højbord i sort - hvad skal man vælge?

Efter hvor bordet skal benyttes, så kan der være mange tanker og ideer omkring valg af farver på bordplade.
Hvis højbordet skal benyttes til at sidde og spise ved, så vil det i forhold til mærker på bordes overflade og fedt mærker være at foretrække en lys bordplade. Man skal forvente mere vedligeholdelse, ved at vælge en mørk bordplade som sort eller antracit. Det betyder ikke at man ikke kan vælge mærke farver, hvis man ønsker en plade i mørk farver og ønsker den skal være let at holde ren og rengøre - så kan der med fordel vælges en plade med nanolaminat overflade. 

Lille højbord til 2-4 personer. 

Da pladsen nogle gange kan være trang og man ønsker at udnytte pladsen mest optimalt, kan der med fordel vælges en højbord med rund eller kvadratisk bordplade. De mindre borde, giver plads til 2-4 personer efter hvordan de bliver opsat i lokalet. Kvadratiske eller aflange rektangulære borde, har som hovedregel plads til 4-6 personer omkring bordet. 

Kontakt os

Søger du et særligt højbord, er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling. Gennem flere af vores leverandører har vi mulighed for at skaffe højborde i forskellige størrelser og farver, ligesom udvalget af højborde på hjemmesiden vil vokse løbende. Det er muligt at ringe til vores kundeservice på 70101013 elelr sende en mail: info@inventarland.dk

Står du også og skal bruge en ny stol til dit højbord. Så har vi også barstole i vores sortiment.

 

5 gode grunde til at vælge et højbord.

Pladsbesparende;

Højborde har en mindre dybde, end de mere traditionelle møde-og kantineborde. Dette giver en oplagt mulighed, til at benytte disse borde steder hvor pladsen er trang eller generelt til mindre rum, De smallere borde er gode at benytte hvor der ønskes mere gulvplads til gennemgang. 

Socialt samvær;

Ønskes der et uformelt og afslappende miljø til sociale sammenkomster eller møder, så er et højbord et oplagt valg til at skabe den rette atmosfære. Højborde bliver benyttes som kreativt bord, kantinebord eller bord til uformelle møder. Det kan også være en forretning, hvor der ønskes et bord, til at fremlægge et projekt for en kunde. Det at man sidder på en høj stol eller står op ved bordet, give mulighed for at bedre at bevæge sig omkring bordet.

Det at folk er i stå højde gør at folk nemt taler og interagere med hinanden, hvilke fremmer samtaler og socialt samvær. 

Allsidighed;

Et højbord kan bruges til forskellige formål. Det kan være et kreativt arbejdsområde, et uformelt mødebord eller spiseplads, hvor der kan nydes et måltider. Det kan også være et område, hvor der kan laves fremlæggelse af materialer for kunde eller serveres forfriskninger. 

Ergonomi; 

Højbordet giver en fordelagtig arbejdsstilling, da det tillader en mere oprejst og opmærksom holdning, når du står op eller sidder på en høj stol. Dette kan være særligt nyttigt, hvis du bruger bordet som et arbejdsområde, da det kan reducere belastningen på ryggen og forbedre din generelle kropsholdning.

Stilfuldt design; 

Et højbord tilføjer en elegant og moderne æstetik til ethvert rum. Skab indretning med borde i flere højder, for at gør op med de traditionelle indretninger. Det at sætte et højbord ind i indretningen, det skaber et sofistikeret og stilfuldt udseende.

 

Ofte stillede spørgsmål om højborde?

Hvad er et højbord?

Et bord hvor bordplader er ca. 105-110 cm i højden. Bordets højde, passer til at man kan stå op ved bordet eller sidde på en barstol eller høj stol. Der findes også højborde der kaldes counterborde, de har en højde på 90 cm, som svarer til køkkenbordshøjde.

Hvor højt er et barbord?

Der findes 2 højder inde for barborde og højborde. Den traditionelle barhøjde ligger på mellem 105-110 cm, som passer til at man kan stå eller sidder på en barstol eller høj stol. Der findes også den højde som man kalder counterhøjde, det er en bordhøjde på ca. 90 cm, som svarer til køkkenbordhøjde eller køkkenø. 

Kan man få højbord med stole?

Når man kender højden på det på bord man ønsker, om det skal være højbord i 105-110 cm i højden eller counterbord i 90 cm i højden. Så er der barstole og counterstole der passer til. Man kan gå efter den regel, at der ca. skal være 30 cm fra stolen sæde og op under bordplade. Dette for at give den rette benplads. Vi har hos Inventarland lavet nogle sæt med vores mest populære højborde højde 90 cm samt højborde højde 105-110 cm

Ønsker du at sammensætte dit eget sæt, så kan du se alle vores modeller højborde 105-110 cm og sammensætte dem med vores barstole