Facebook Pixel
Kantineborde
Kantineborde
Kantineborde

Kantineborde

Kantineborde til virksomhedens opholdsrum og kantine. Hos Inventarland finder du et bredt udvalg af flotte og professionelle kantineborde til virksomheden. Et bord til kantinen skal være praktisk og nemt at rengøre, men må samtidig også gerne være i et elegant og indbydende design, da kantinen er centrum for den daglige frokostpause, og stedet hvor kollegaer møder hinanden på tværs af faggrupper og afdelinger.

Vælg en kategori:

Stort udvalg af kantineborde til fornuftige priser. Vi har standart kantineborde, runde borde, høj- eller counterborde til din indretning. Altid gode tilbud.

Stort udvalg
Hos os finder du et bredt udvalg af borde til kantinen i mange forskellige størrelser. Har du et behov for borde der nemt kan flyttes og gemmes væk, så har vi et stort udvalg af praktiske klapborde i god kvalitet, der let pakkes sammen og stables. Ønsker du derimod et fast og prisbilligt kantinebord, skal ud vælge vores standard kantineborde. De fleste har en slidstærk bordplade og er med ben i alu. Vil du gerne have et lidt mere stilfuldt og eksklusivt bord, anbefaler vi vores stilfulde kantineborde. Disse har et elegant design og eksklusive materialer.

Køb et bord der holder i mange år
Alle vores borde til kantinen er af høj kvalitet, og du skal derfor ikke være i tvivl om bordet kan holde i mange år. Alle bordpladerne er slidstærke og tåler nemt det daglige slid fra virksomhedens medarbejdere. De er nemme at rengøre og tørres let af med en fugtig klud, hvilket gør vedligeholdelsen af bordene nem for dem der skal rengøre dem. Vil du gerne gøre rengøringen endnu nemmere, så skal du tilkøbe stoleophæng så stolene nemt kan hænges op.

Specialtilpassede løsninger
Har du nogle specifikke ønsker til din kantine, eller vil du gerne have hjælp med indretningen, så kan du få en af vores indretningskonsulenter ud og hjælpe med at vælge møbler. Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 70 10 10 13 eller mail info@inventarland.dk