Facebook Pixel
Kantinemøbler
Kantinemøbler
Kantinemøbler

Kantinemøbler

Kantinemøbler til virksomhedens kantine, festsalen/spisesalen hos det lokale boligselvskab, forening eller uddannelsessted. Hos Inventarland kan du købe komplette kantinesæt eller finde et stor udvalg af kantinestole, klapstole, barstole og kantineborde. Vi har et stort udvalgt af kantinemøbler der har gode funktionaliteter, smart og praktisk design samt med god holdbarhed for øje.  

Vælg en kategori:

Vores sortiment af kantinemøbler

Kantinen skal virke samlende for virksomhedens medarbejdere, og den er uden tvivl en vigtig del af en god arbejdsplads. Derfor er gode kantinemøbler nøglen til en behagelig pause, hvor der skal slappe af og tanke ny energi. Ved valg at nye kantinemøbler eller opholdsrum, vægter funktionalitet, design og holdbarhed en stor del.

Vores udvalg af kantinemøbler, spænder fra komplette kantinesæt i vores kategori Populære kantinemøbler samt et stor udvalg af kantinestole og kantineborde. De er udvalg i en solid kvalitet og lette at rengøre, stole der er gode at sidde i og kan tåle daglig brug af mange forskellige mennesker.

Under Populære kantinemøbler, har vi samlet vores mest populære kantinestole med god siddekomfort og høj slidstyrke samme med vores mest populære kantineborde.

Oporto Futura & Oporto High Class kantineborde, Oporto Future er med slidstærk 25mm decor laminat, med rette ABS kanter - pladen findes i 4 farvemuligheder. Oporto High Class er med 22mm plade med laminat, med skrå kantprofil der er lakeret i samme farve som pladen. Begge er med stålben som findes i alugrå, sort eller med blank finish. Til dette bord, er der mulighed for at tilkøbe stoleophæng.

Oporto Base kantineborde, er med bordplade i 25mm ridsefast decor laminat i bøg eller antracitgrå, stelrammen med runde alufarvet ben med stilleskruer, gør bordet ekstra stabilt. 

I vores udvalg af kantinestole, finder du også økonomiske og praktiske klapstole, der passer til vores klapborde. Det er møbler der let kan opbevares og tages frem når der er brug for ekstra siddepladser. Det kan f.eks være til den årlige julefrokost eller årets andre sammenkomster se under vores Populære partysæt.

Populær partysæt, her finder du stole og borde til 4-6 eller 8 personer. Borde og stole er kendt for den hvide fuldstøbte plast på bordplader, ryg og stolesæder. Der gør dem meget praktiske i anvendelse både ude og inde - især i forhold til spild af væsker eller vand fra oven. American serien er med letvægts stålstel, hvilket gør dem lette og hurtige at flytte på. Bordene er ydermere stabelbare, så de ikke kræver meget plads til opbevaring - når de ikke er i brug. Der er mulighed for at tilkøbe en bordvogn til op til 22 klapborde til pladsbesparende og nem opbevaring. Klapstolene kan let klappes sammen så de ingenting fylder, og for praktisk opbevaring kan du tilkøbe smart stolevogn eller et komplet sæt med 22 stole. 

Hvis du ønsker et klapbord med slidstærk plade i decor laminat, så kan du under vores populær kantinemøbler findes vores Stabelfix Lux II.

Stabelfix Lux II, klapbordet med slidstærk decor laminat plade. Det står meget stabilt når det er klappet ud og kan stables praktisk når det ikke skal bruges. Bordet har stærke tværbomme for enderne, der gør at det kan tåle høj vægt samt har stabile aflange fødder. Når stellet står udslået, har det nogle små men sikre bøjler til at fæstne benene med. Det gør at de ikke generer benene, på dem der sidder ved bordet. Derfor bemærker man knapt at man sidder ved et klapbord. Stellet er lagerført med blank stel, men kan også bestilles hjem i alugrå eller sort finish.

Stabelfix Lux klapborde er velegnet til en kantine, der fra tid til anden skal flyttes, som ekstra borde til workshop og seminarer - eller til brug i selskabslokaler, restaurationer eller messer.

Komplettesæt

Vi har gjort det let for dig, ved at sammensætte nogle kantine sættilbud under populære kantinemøbler eller få inspiration under kantinemøbel serier . Det er komplette sæt med bord og stole – til en god pris og lige til at ligge i kurv. Vil du hellere sammensætte lige præcis det sæt du mangler, kan du kigge på vores sættilbud som inspiration – og selv sammensætte dine kantinemøbler ud fra vores kantinebord og kantinestole

Ønsker der et bord i barbordhøjde eller counterhøjde, se se under vores kategori med populære højborde

Er du i tvivl om hvordan du bedst indretter din kantine, kan du få hjælp af vores konsulenter. De rådgiver i valget af de helt rigtige kantinemøbler. 

Kontakt vores kundeservice på tlf: 70 10 10 13 eller send en mail på info@inventarland.dk
Få inspiration fra vores projektside her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du se mere lækkert interiør og udstyr til kontoret? Vi har et kæmpe udvalg af kontorstole