Kantinemøbler

Kantinemøbler til virksomhedens kantine, festsalen/spisesalen hos det lokale boligselvskab, forening eller uddannelsessted. Hos Inventarland kan du købe komplette kantinesæt eller finde et stor udvalg af kantinestole, klapstole, barstole og kantineborde. Vi har et stort udvalgt af kantinemøbler der har gode funktionaliteter, smart og praktisk design samt med god holdbarhed for øje.  

Læs mere

Vælg kategori:

Vores sortiment

Hos Inventarland har vi et bredt udvalg af inventar til kantinen, vi har et stor sortiment af stole, borde, reoler og rullevogne. Der er mulighed for at finde de møbler og inventar, der passer ind. Det er møbler i høj kvalitet, det kan holde til hverdagens brug. Derved kantinemøbler, der vil holde over længere tid, der kan modstå slidstage.

Der er et udvalgt sortiment, hvor der kan tilbyde dag-til-dag levering. Men er der, et behov for at få tilpasset kantineløsningen, så er det i mange tilfælde også en mulighed. Det kan være en anden størrelse, farve eller ønske til design. Så uanset om du har brug for skræddersyede møbler eller standart produkter, så vil vi kunne imødekomme dine behov og skabe en optimal løsning.

Kantinen skal virke samlende for virksomhedens medarbejdere, den er uden tvivl en vigtig del af en god arbejdsplads. Derfor er gode kantinemøbler nøglen til en behagelig pause, hvor der skal slappe af og tanke ny energi. Ved valg at nye kantinemøbler, vægter funktionalitet, design og holdbarhed en stor del.
Vi har flere modeller stole og borde, som der er dag til dag levering på - så når beslutningen er taget en leveringstiden ikke lang.

Kantinemøbler

Vores udvalg af kantinemøbler og kantine inventar, spænder fra komplette kantinesæt i vores kategori Populære kantinemøbler samt et stor udvalg af kantinestole og kantineborde. De er udvalg i en solid kvalitet og lette at rengøre, stole der er gode at sidde i og kan tåle daglig brug af mange forskellige mennesker.

Under Populære kantine møbler, har vi samlet vores mest populære kantinestole med god siddekomfort og høj slidstyrke samme med vores mest populære kantineborde.

Oporto Futura & Oporto High Class kantineborde, Oporto Future er med slidstærk 25mm decor laminat, med rette ABS kanter - pladen findes i 4 farvemuligheder. Oporto High Class er med 22mm plade med laminat, med skrå kantprofil der er lakeret i samme farve som pladen. Begge er med stålben som findes i alugrå, sort eller med blank finish. Til dette bord, er der mulighed for at tilkøbe stoleophæng.

Oporto Base kantineborde, er med bordplade i 18mm ridsefast decor laminat i bøg eller antracitgrå, stelrammen med runde alufarvet ben med stilleskruer, den faste ramme gør bordet ekstra stabilt. Det er ikke muligt, at brnytte stoleophæng til dette bord. 

Populær partysæt, her finder du stole og borde til 4-6 eller 8 personer. Borde og stole er kendt for den hvide fuldstøbte plast på bordplader, ryg og stolesæder. Der gør dem meget praktiske i anvendelse både ude og inde - især i forhold til spild af væsker eller vand fra oven. American serien er med letvægts stålstel, hvilket gør dem lette og hurtige at flytte på. Bordene er ydermere stabelbare, så de ikke kræver meget plads til opbevaring - når de ikke er i brug. Der er mulighed for at tilkøbe en bordvogn til op til 22 klapborde til pladsbesparende og nem opbevaring. Klapstolene kan let klappes sammen så de ingenting fylder, og for praktisk opbevaring kan du tilkøbe smart stolevogn eller et komplet sæt med 22 stole. 

Hvis du ønsker et klapbord med slidstærk plade i decor laminat, så kan du under vores populær kantinemøbler findes vores Stabelfix Lux II.

Stabelfix Lux II, klapbordet med slidstærk decor laminat plade. Det står meget stabilt når det er klappet ud og kan stables praktisk når det ikke skal bruges. Bordet har stærke tværbomme for enderne, der gør at det kan tåle høj vægt samt har stabile aflange fødder. Når stellet står udslået, har det nogle små men sikre bøjler til at fæstne benene med. Det gør at de ikke generer benene, på dem der sidder ved bordet. Derfor bemærker man knapt at man sidder ved et klapbord. Stellet er lagerført med blank stel, men kan også bestilles hjem i alugrå eller sort finish.

Stabelfix Lux klapborde er velegnet til en kantine, der fra tid til anden skal flyttes, som ekstra borde til workshop og seminarer - eller til brug i selskabslokaler, restaurationer eller messer.

Cafe møbler

Forskellen mellem café møbler og kantinemøbler er ofte ikke så stor, da produkter i begge grupper oftes benyttes sammen. Den store forskel på disse 2 gruppe vil være, at cafe møbler oftest har højre komfort og mange gange er  polstrede stole, bløde sæder og ryglæn. Dette da møblerne bliver benyttes i længere tid, hvor folk sidder og slapper af med en god kop kaffe eller måltid mad. Der er højre fokus på komfort og design, hvor der ved kantinemøbler i mange tilfælde er mere fokus på funktionalitet og fleksibilitet.

Kantinestole

Vi har et stor udvalg af stole i forskellige design, materialer og farver. Flere stole har vi dag-til-dag levering på i udvalgte farver, men flere findes også i andre farver som bestillingsvare. Det er derved mulig, at finde netop den stol der passer til ens behov. Kantinestole er et bred betegnelse, på klassiske skal eller plaststole på stel i metal. Polstrede stole med metal eller træstel, men kan også være en kantinestol med armlæn. 

I vores udvalg af kantinestole, finder du også økonomiske og praktiske klapstole, der passer til vores klapborde. Det er møbler der let kan opbevares og tages frem når der er brug for ekstra siddepladser. Det kan f.eks være til den årlige julefrokost eller årets andre sammenkomster se under vores Populære partysæt.

Komplette kantinesæt

Vi har gjort det let for dig, ved at sammensætte nogle kantine sættilbud under populære kantinemøbler eller få inspiration under kantinemøbel serier . Det er komplette sæt med bord og stole – til en god pris og lige til at ligge i kurv. Vil du hellere sammensætte lige præcis det sæt du mangler, kan du kigge på vores sættilbud som inspiration – og selv sammensætte dine kantinemøbler ud fra vores kantinebord og kantinestole

Ønsker der et bord i barbordhøjde eller counterhøjde, se se under vores kategori med populære højborde

Kantine inventar mange muligheder hos Inventarland

Vi har et stor udvalg af kantinemøbler, men har også et udvalg af kantine inventar. Vi har et stor udvalg af rulleborde og vogne, herunder også bakkevogne til serveringsbakker, øl og sodavandskasser. Du finder også et sortiment af fødevarereoler i rustfrie stål eller plast.

 

Kontakt os

Er du i tvivl om hvordan du bedst indretter din kantine, kan du få hjælp af vores konsulenter. De rådgiver i valget af de helt rigtige møbler. 

Kontakt vores kundeservice på tlf: 70 10 10 13 eller send en mail på info@inventarland.dk
Få inspiration fra vores projektside her.

 

5 gode grunde til at vælge kantinemøbler fra Inventarland.

 • Høj kvalitet; 

  Du kan hos Inventarland, finde kvalitet kantinemøbler der er udviklet til at modstå daglig brug. 
  Vi har et udvalg af kantinestole og kantineborde der er i holdbare materialer der er konstrueret med funktionalitet og design i tankerne.

  Ergonomisk design;

  Formen og siddekomforten i det udvalgte sortiment af stole og borde, er nøje udvalg til at kunne understøtte gode ergonomiske stole med god støtte og fleksibilitet i ryggen. Dette giver en behagelig stol at sidde i længere tid af gangen. Der findes også borde, med mulighed for stoleophæng - hvilke hjælper til at kantinestolen ikke skal løftes op og ligges omvendt på bordet. Men at man blot løfter stolen og hænger den op i de medfølgende beslag. 
 • Bredt udvalg;

  Søger du en ny løsning til din kantineindretning, så se nærmere på vores sortiment. Vi har et udvalg af borde som omfatter rundeborde, rektangulære borde, ovale borde samt kantineborde med mulighed for tillægsplader. De rektangulære borde, er med 90 graders hjørner, der gør det muligt at placerer dem i forlængelses af hinanden.  Det giver mulighed for at lave mindre opstillinger til 4-6 personer eller en lang række, hvor alle har følelsen af at sidde ved samme bord. 
 • Tilpasningsmuligheder; 

  Har du specifikke krav og ønsker til at få tilpasning dine kantinemøbler efter præference, krav og ønsker. Så er der mulighed for at vælge andre materialer, farver og dimensioner så der er mulighed for at skabe en unik og personlig kantineindretning. 

 • Erfaring og pålidelighed;

  Vi har mange års erfaring inden for branchen, vi leverer pålidelige produkter og har en kundeservice og produktafdeling der sidder klar til at hjælpe. Vi gør vores ypperste for at give en professionel rådgivning og support fra vores team, der kan hjælpe til at træffe de bedste beslutninger for den ønskede kantineindretning.

 

Ofte stillede spørgsmål omkring kantinemøbler.

Hvilke materialer, skal man vælge til sine kantinemøbler?

Hvilke materiale der skal benyttes, kommer an på hvor møblet skal benyttes samt hvilke personer og hvor mange der benytter kantinemøblerne i løbet af dagen.

De lyse farver eller overfalder med trælook, der ser man ikke så tydeligt fedtfinger eller mærker fra kolde eller varme glas der afgiver kondens. Det kan være, hvid, lysegrå, ahorn, bøg, eg eller andre lyse farver. 

Det kan være meget op i tiden, at have bordplader i mørke farver - det man skal have med i tankerne når man vælger en mørk overflade, er at det kræver mere vedligeholdelse og aftørring. De bordplader der har mere glans eller er mere ru i ovefladen, er mindre sarte en helt glatte og matte plader over for eksempel fedtede finger.

Kan man købe kantinesæt?

Vi har gjort det nemt at vælge nye kantinesæt, vi har nogle udvalgte sæt med kantinestole og borde. Der er kantinesæt til 4-6 personer og der er mulighed for at vælge almindelig kantinebordshøjde under populære kantinemøblerhøjborde i højde 90 cm eller højborde i højde 105-110 cm
Vi har 2 serier af borde Oporto Base og Oporto Futura, hvor vi lagerføre bordene i antracit, hvilke betyder vi kan levere et kantinesæt inden for 1-5 hverdage.
Ønskers der en anden farve, kan dette også klareres inden for 4-5 ugers leveringstid. Ønsker nyt kantinesæt , kan der vælges et af vores sæt i populære kantinemøbler eller der er mulighed for selv af vælge det kantinebord og kantinestol der ønskes.  
Hvis du er i tvivl om stolen og bordet passer sammen, kan du altid tage kontakt til vores kundeservice på 70101013.

 

 

Vil du se mere lækkert interiør og udstyr til kontoret? Vi har et kæmpe udvalg af kontorstole