Facebook Pixel

8 fods Søgaard PRO poolbillard, brun

Varenr.
2011460008
Lækkert professionelt turnerings poolbord fra Søgaard Billard. Det er i elegant brun Formica laminat, og ben med indstillelige fødder i blank krom. Banderamme er i brun laminat og bander af naturgummi. Læs mere

Elegant brun Formica laminat

Tekstil med blanding af uld og nylon

Stabilt bord med drop-pockets

Pr. stk. u. moms:
Listepris: 23.299,00,-

22.399,00 kr Special Prices
Pr. stk. m. moms:
Listepris: 29.123,75,-

Special Prices 27.998,75 kr
-
+
Leveringstid:
1-5 hverdage

      

Søgaard Pro turneringsbord. Lækkert professionelt turnerings poolbord fra Søgaard Billard. Med dette flotte bord får du et poolbord, hvor der er kælet for detaljerne. Det er i elegant brun Formica laminat, og ben med indstillelige fødder i blank krom. Banderamme er i brun laminat og bander af naturgummi. Det grønne klæde på spillepladen er med en tekstil der er en blanding af uld og nylon.

Bordet er meget stabilt og har en vægt på 350 kg. Bordet er udstyret med tight pockets. Det kommer desuden med 18 stilleskruer under bordrammen, så det kan indstilles for at imødekomme blandt andet krav fra EFBF. (European Pocket Billiard Federation) Søgaard Pro poolbord er også med praktiske drop-pockets, så kuglerne ikke lander på gulvet - når de ryger i hul.

Hjørnerne er belagt med overkant af krom samt to-delt skifersten. Seneste udvikling af Søren Søgaard borde, denne lækre 8 fods Søgaard PRO poolbillard. Godkendt til turnering.  Vægt 350 kg. Køber du et Søgaard Pro poolbord, anbefales at lokalet du placerer det i er min. 392 x 504 cm. Du kan også få dette poolbord i 9-fods udgave. Bordet leveres uden tilbehør og ekskl. montering.