Facebook Pixel

Historie

Inventarland, 38 år i 2020 og masser af energi!

Vi elsker kontormøbler og inventar; god kvalitet og super service. Og så er vi nok lidt mere flittige, står tidligt op, så vi altid kan være konkurrencedygtige.


Service og god kvalitet. Fra min morfars lille købmandsbutik, med hans høje service… han levede for kunderne og var min bedste ven i årene som lille dreng… til min lidt mere strenge farfar; der som civilingeniør i Christiani og Nielsen arbejdede med bl.a. den gamle Storstrømsbro (den står endnu). Hans leveregel var: skal det gøres, så skal det gøres ordentligt Carsten! Min far gentog de samme ord! Så de sidder godt fast i baghovedet.

Kvalitet, flittighed og god service har været vores rettesnor gennem opbygningen af Inventarland. Vi prøver samtidig at være meget loyale overfor vores kunder og hinanden.

I et handelsforhold har vores kunder kun os at støtte sig til… den tillid må vi aldrig svigte

Vi ved noget om kontormøbler og inventar, og den viden, sammenholdt med vores fornuftige indkøb, professionelle producenter og vores kørende leveringsservice skal sikre kunderne en glæde ved at handle med Inventarland. Vi giver ikke op før opgaven er løst. Ansvaret er vores.


Lidt facts: Fra starten i 1982 har vi arbejdet med møbler og inventar. I begyndelsen mest som brugt, men i takt med de lidt bedre tider, udviklede vi det Inventarland vi kender i dag. Jeg har rejst verden tynd for at finde nogle kvalitetsproducenter, der havde lyst til at blive repræsenteret af Inventarland. Ligesom mine ophav rejste rundt. Derfor har vi i dag en række unikke producenter, der hver på sit felt, kan levere dejlige møbler til overkommelige priser. Lige fra Danmark, Sverige, Tyskland, England over Polen, Tjekkiet, Baltikum, til Thailand, Kina og Malaysia.


Nedtur/rekonstruktion. Vi måtte desværre rekonstruere salgsselskabet i 2010 som den sidste af de 4 store danske kontormøbelvirksomheder. Det har vel været den værste nedgang i vores historie. Og den værste tid i mit liv. Vi måtte starte forfra igen. Det har krævet stor indsats fra personalet at få Inventarland gjort sundt igen. Men vi er godt på vej.

On Site garanti: Vi har udvidet vores service. Det betyder at kunden bare skal kontakte os. Vi beslutter, om vi vil afhente og udbedre, eller udbedre på stedet. Ingen kunde skal stå med håret i postkassen på grund af Inventarland. Det er vores opgave. Og den tager vi.

100% prisgaranti. Vi er normalt billige, på grund af vores indgroede købmandskab. Vi køber kontant. Gør det så enkelt som muligt. Og lader vores kunder få gavn af de lave priser. Ingen unødige omkostninger. Ingen gaver, ingen bonus m.v. Kun lave priser på den gode kvalitet, og så en super service. Køber en af vore kunder en vare som kan købes til en lavere pris andetsteds på tilsvarende vis, godtgør vi uden diskussion forskellen. (Bare send dokumentationen, så er pengene på vej)

Vi har nogle gode montører, og monteringen er så billig og hurtig, at mange vælger den løsning til, fremfor at stå med problemerne selv. Vi sætter hele møbelsæt op for 699,-, skriveborde for 399,- kontorstolene kommer vi og sætter op for kun 199; - og er du ikke glad for stolen, tager vi den med og bytter den til en bedre. Det er nok ret så billigt.

Og vore montører og chauffører er glade for kunderne. De får altid en god behandling. Og det gør det sjovere at gå på arbejde.

I 2018 blev Mikkel Andersen og Line Johansson optaget som partner med henblik på et fremtidigt generationsskifte: Mikkel med ansvaret for større kunder, og Line med ansvar for drift.

På gensyn i Inventarland
Carsten Nissen, Mikkel Andersen, Line Johansson Partner.

Jeg sætter pris på vores kunder. Og skulle du sidde med en opgave, der ikke er løst til din tilfredsstillelse, så gør mig den tjeneste at ringe mig op på 20755430, eller send mig en mail på acn@inventarland.dk. Jeg vil hellere miste fortjenesten end miste en god kunde.

Billede
Billede