Facebook Pixel
Billede

Havemøbler til arbejdspladsen

Når solen skinner giver det god energi at tage frokosten med ud, eller afholde små møder ude i den friske luft. Det giver energi til hjernen og arbejdsglæden.

Vi har flere løsninger til udemøbler, alt fra det enkle bord/bænkesæt til udendørs loungemøbler, cafesæt og spisesæt, havebord, havestole og hele havesæt.

Har du en lille gårdsplads, altan, terasse eller have i forbindelse med arbejdspladsen, så vil vi meget gerne hjælpe dig med at indrette den, så medarbejderne får lidt have, luft og sol ind i deres hverdag. 

Ring 70 10 10 13 eller kontakt os her

Billede
Billede
Havemøbelsæt Hornbrook

Et spot i solen

Bænke er gode til det korte hvil udenfor i solen. Placeret op af en væg der giver læ og varme, så arbejdspausen kan tages i den tidlige forårssol.

Bord bænkesæt giver plads til alle, og det er enkelt at have stående, da det både er robust og stolene bliver selvsagt ved bordet.

Møder i den friske luft

Med havemøbler på arbejdspladsen giver det medarbejderne mulighed for at tage frokosten med ud i det fri og få frisk luft til hjernen og sol på kinderne. 

De små kaffemøder eller samtaler kan tages i behagelige rammer, hvor fuglene kvidrer eller byen summer i baggrunden.

Billede

Vedligeholdelsesvenlige udendørsmøbler

 

De danske vejrforhold byder på meget regn, slud og blæst, og det kan tydeligt ses på de materialer, der kræver vedligeholdelse.

De forskellige materialer giver også forskellige udtryk, og derfor ser du her tre bord bænksæt der er produceret med tre forskellige materialer til sammenligning.

Vi har mange variationer, og du kan finde alle vores udendørs bord bænkesæt her

 

Lærketræ har en naturlig impregnering og bliver gråt med tiden.

 

Billede

 

Genbrugsplast er vedligeholdelsesfrit og skåner miljøet da det er genbrug.

 

Trykimprægneret træ er holdbar og modstandsdygtighed over for vind og vejr. 

Bord bænkesæt Rustik

Tag hyggen udenfor med lounge møbler

Udendørs havemøbler, kan også være afslappet lounge stemning. Så kaffemøderne bliver mere tilbagelænet og teammøderne bliver sat i en mere rolig stemning.

Loungemøbler har en tendens til at skabe hygge og afslapning, og det påvirker stemningen mellem mennesker. 

Disse to sæt er lavet af syntetisk rattan, der både vejrbestandigt, let at vedligeholde og UV bestandigt. Det skal jo gerne både være behageligt, hyggeligt og praktisk.