Hæve sænkebord 80x120 - Manager Pro

Varenr. C065956938

Manager Pro er et elektrisk 2-leddet hæve sænkebord med en højdejustering fra 72-120 cm, som passer til de fleste personhøjder (ca. 165-185 cm). Bordpladen er med lækker linoleum med krydsfiner kant, som måler 80x120 cm.

Læs mere

Flere farver i linoleum

Nem memory funktion

Inkl. linoleumspleje-kit

4,699.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 7,230 kr
5,873.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 9,037.50 kr
i
Montering omfatter indbæring, samling, test og oprydning. BEMÆRK: Der kan være få dages længere leveringstid. Gælder kun brofaste øer
+ 449.00 kr ekskl. moms 561.25 kr inkl. moms
Leveringstid: ca. 4 uger

Hæve sænkebord med linoleum

Vores Manager Pro-serie kendetegnes ved det solide ErgoPro 3000 hæve sænke stel med runde slanke søjler, der har et tidløst design der ikke går på kompromis med kvaltiet, styrke og sikkerhed.

Det lever op til alle krav du bør stille til et hæve sænkebord. Det passer til alle med en gennemsnitlig højde (ca. 165-185 cm), og så har det memory funktion og et automatisk anti-kollisionsbeskyttelsessystem.

Et Manager Pro hæve sænkebord kan passe ind i de fleste miljøer, om det er et storrumskontor eller hjemmearbejdspladsen, så passer skrivebordet ind, da det er meget elegant og stilrent.  

Hæve sænkebord med nem hukommelsesfunktion

Manager Pro-serien har et smart digitalt display med memory funktion, hvilket betyder du nemt kan indstille op til 4 højdeintervaller, ud fra dine egne præferencer. På den måde kan du nemt komme op eller ned i din helt rigtige ergonomiske stilling. 

Undgå skader på dit hæve sænkebord med automatisk kollisionsbeskyttelse

Det er vores ErgoPro 3000 hæve sænke stel, som har en højdejustering fra 72-120 cm, hvilket betyder det passer til alle med en gennemsnitlig højde (165-185 cm).

EP3000 er udstyret med et automatisk anti-kollisionsbeskyttelse, hvilket betyder at hvis bordet registrerer modstand, vil det automatisk stoppe og køre et par cm den anden vej. På den måde undgår man skader på skuffekassetter eller andet som kunne komme i vejen for hæve sænkebordet, når du hæver eller sænker det.

  • 2-leddet hæve sænke stel, hvilket betyder at det passer til de fleste personhøjder (ca. 165-185 cm).
  • Har 2 motorer, der gør at bordet har en maks. belastning på 120 kg jævnt fordelt på bordpladen.
  • Memory funktion med 4 indstillinger.
  • Anti-kollisionssystem.

Bordplade i lækker linoleum med krydsfiner kant

Linoleum er et CO² neutralt naturprodukt med en blød og behagelig overflade, der er antistatisk og modstandsdygtig overfor støv og snavs. Den anti-bakterielle linoleumsoverflade er mindre modtagelig overfor fingeraftryk og farverne falmer ikke med tiden.

Da linoleum er et 100% naturprodukt bidrager den også til akustikken i rummet. Bemærk at der kan forekomme farveforskelle i pladerne. Bordpladerne er altid 22 mm mdf overtrukket med linoleum.

Linoleum er et naturligt og miljøvenligt materiale der bibringer pladen en mat overflade. Linoleumsfarverne vil altid være lige stærke, hvilket betyder at de ikke falmer med tiden. Derfor kan en bordplade med linoleum let være den rette investering, da det er en bordplade som holder i mange år. 

Bordpladen har en ret kant beklædt med krydsfiner, hvilket giver bordpladen et stærkt og elegant udtryk.

Linoluemen er fra Forbo og kan vælges i flere farverige farver. Farverne sort, ash, pebble, pewter, charcoal, mushroom og olive er standard farver.  

Se alle linoleumsfarver her!

Der må påregnes en merpris ved linoleum som ikke er standard farver - Kontakt os på tlf. 70 10 10 13 og hør nærmere. 

80x120 cm Manager Pro hæve sænkebord med linoleum

Det viste Manager Pro hæve sænkebord er med et sort stålstel og en lækker Olive (4184) bordplade i linoleum, som måler 80x120 cm. Bordpladen er med rette krydsfiner kanter, som gør bordpladen mere modstandsdygtig overfor slag.

Med i prisen får du et linoleumspleje-kit, til behandling af bordpladen.

Ønsker du andre hæve sænkeborde med linoleum, kan du finde dem her!

Ergonomi til dit hæve sænkebord

Er du på udkig efter en ergonomisk kontorstollampe eller kontor tilbehør, så klik ind og se vores store udvalg.

Spørgsmål og montering

Har du spørgsmål til hvilket hæve sænkebord, der er det rigtige til dit behov eller ønsker du en demonstration, så kontakt os endelig på tlf. 70 10 10 13 eller info@inventarland.dk og få vejledning af vores dygtige konsulenter.

Vi monterer gerne dit nye hæve sænkebord. Monteringen bliver udført af vores egne montører. De leverer, samler, tester og kører ikke før du er tilfreds med dit nye skrivebord.