Fodstøtte Fellowes Smart Suites, sort

Varenr. 2550015508

Smart fodstøtte fra Fellowes i et ergonomisk design, hvor du nemt kan vippe den frem og tilbage, hvilket øger blodcirkulationen i dine ben. Med en skridsikker 49x30,3 cm overflade. 

Læs mere

2 højdeindstillinger

Øger blodcirkulationen i benene

Skridsikker og masserende overflade

529.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 529 kr
661.25 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 661.25 kr
Leveringstid: 1-5 hverdage
Bemærkning

Smart fodstøtte fra Fellowes i et ergonomisk design

Skab en mere behagelig arbejdsdag med denne fodstøtte fra Fellowes, der er designet til at forbedre din arbejdsoplevelse og mindske træthed.

Fodstøtten giver dig mulighed for at vippe den frem og tilbage, hvilket øger blodcirkulationen i dine ben og mindsker trætheden. Nu kan du forblive produktiv og fokuseret hele dagen.

Enkel højdejustering og tilpasning

Du kan enkelt tilpasse den ved blot at vende støtten, så den passer til din ønskede arbejdsposition. Dette gør det muligt for dig at finde den mest komfortable indstilling hurtigt og nemt.

Fodstøttens platform har en nubret overflade, der ikke kun giver skridsikkerhed, men også en let masserende effekt, der hjælper med at mindske spændinger i dine fødder og ben. Arbejd mere komfortabelt, selv på de længste arbejdsdage.

Specifikationer:

  • Platformstørrelse: 49 x 30,3 cm
  • Højdejustering: 6,5/9,5 cm (cirka)
  • Testet af FIRA International Ltd for at overholde de ergonomiske krav i den europæiske sundheds- og sikkerhedslovgivning: EN ISO 9241-5