Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Det ergonomiske kontor

Her finder du et bredt udvalg af vores professionelle kontorstole, skriveborde - plade og stel - samt nogle af de muligheder der kan være med til at forebygge dårlig ryg, skuldre og nakke mm. At indrette kontoret ergonomisk korrekt betyder at der skal tages hensyn til den enkelte bruger, derfor er det ikke sikkert at alle skal anvende den samme kontorstol eller det samme skrivebord. En ting alle dog er enige om er, at variation i ens arbejdsstilling i løbet af dagen er utroligt sundt og forebyggende.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 

 

Mere Cocoon på webshoppen

Ergonomiske kontorstole

STOLE TIL DIG MED SÆRLIGE BEHOV!
De ortopædiske stole er især til dig med ondt i ryggen!

Døjer du med rygsmerter, og har du svært ved at finde en behagelig siddeposition, når du arbejder? Så er SD stoleserien helt sikkert noget for dig. SD serien er særligt fremstillet til personer, som har ondt i ryggen, haleben eller nakke. Stolene skåner rygmuskulaturen ved hjælp af den særlige Spynamics Teknologi, som sikrer dig den optimale siddeposition.

Stolene har et væld af indstillingsmuligheder, herunder justerbar lændestøtte, sædedybde, nakkestøtte og armstøtter. Få hjælp til indstilling af stolen i butikkerne eller ring og aftal et gratis og uforpligtende besøg fra en af vores konsulenter.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 

 

Mere Cocoon på webshoppen

Ergonomiske skriveborde

SKRIVEBORD DER KAN JUSTERES I HØJDEN!
- så det passer til dig!

Det giver dig også mulighed for at variere din arbejdsdag, fra at sidde behageligt til at stå op!
Du kan vælge mellem mange forskellige bordplader og stelfarver. Bemærk at du også selv kan sammen sætte dit skrivebord af et stel og en bordplade. Se et lille udvalg nedenfor!  

Vi giver dig gerne gode råd i vores butikker, eller du kan anvende vores ergonomiske brevkasse. Du har også mulighed for at bestille et konsulentbesøg på din arbejdsplads! 

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 

 

Mere Cocoon på webshoppen

Reoler til det ergonomiske kontor

REOLER TIL DET ERGONOMISKE KONTOR!
- så det også er en fryd for øjet!

For at komplementere kontoret, skal der også være afsætnings- og arkiveringsmuligheder. Vi har løsninger der ikke kun er funktionelle men også stilfulde. De findes i mange prislejer og udformninger, også i mobile udgaver, med hjul under.

Vi giver dig gerne gode råd i vores butikker, hvor du også kan se nogle af dine mange muligheder. Du har også mulighed for at bestille et konsulentbesøg på din arbejdsplads! 

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 

 

Mere Cocoon på webshoppen

Ergonomisk tilbehør

ERGONOMISK TILBEHØR, DER GØR DIN HVERDAG SUNDERE!
- så du kan holde i mange år endnu!

Disse forskelige tilbehør gør noget ekstra for dig på arbejdet og afhjælper, samt forebygger mod forskellige skavanker. F.eks. musse skulder, ondt i ryggen mm. 
Når man først har et ergonomisk kontor så er det guld vær at have det rigtige tilbehør, i form af en god stol, et godt tastutur og en gode støttemuligheder.
S
e nogle af vores produkter nedenfor!  

Vi giver dig gerne gode råd i vores butikker, eller du kan anvende vores ergonomiske brevkasse. Du har også mulighed for at bestille et konsulentbesøg på din arbejdsplads og få en individuel rådgivning! 

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 

 

Mere Cocoon på webshoppen