Forside Lager og værksted Udendørsmiljø Cykelstativer Cykelstativ m. støtte XF 8 bøjler, dob.

Cykelstativ m. støtte XF 8 bøjler, dob.

Varenr. 3301234318

Smart cykelstativ med parkering fra 2 sider til 8 cykler med en stærk stålrørskonstruktion og galvaniseret overflade. Passer til cykler med en dækbrede på op til 55 mm. Let at montere på gulvet og perfekt til at beskytte dine cykler mod skader og tyveri.

Læs mere

Med støttebøjle for ekstra sikkerhed

Skrå bøjler

Dækbredde op til 55 mm

8,499.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 14,910 kr
10,623.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 18,637.50 kr
Leveringstid: 1-5 hverdage
Bemærkning

Smart cykelstativ med støttebøjle til 8 cykler, for optimal beskyttelse mod skader og tyveri

Hver cyklist ønsker sig en parkeringsplads, hvor hans cykel er optimalt beskyttet mod skader og tyveri. Vores XF-serie tilbyder netop det. Alle modeller har diagonale stelstøtter, der er indkapslet i signalrød plastik, hvilket beskytter mod hærværk og utilsigtede ridser. Der er fokus på optimeret tyverisikring og pladsbesparende parkering med skrå bøjler.

Fritstående konstruktion af boltet rørramme

Cykelstativet er bygget af en fritstående rørramme-konstruktion, der er boltet fast. Dette sikrer stabilitet og holdbarhed, så cyklerne kan parkeres sikkert.

Der er rigeligt med stelstøtter med plastikbeklædning. Disse støtter sikrer, at cyklerne hviler stabilt og beskyttes mod ridser eller skader på rammen.

Integrerede ringe forhindrer tyveri

Cykelstativet er udstyret med integrerede ringe, der kan bruges til at forhindre tyveri. Du kan nemt fastgøre cyklerne med låse for at sikre, at de forbliver på plads.

Cykelstativerne er præfabrikeret til række-/serieforbindelse. Dette gør det muligt at opbygge et større parkeringssystem ved at tilslutte flere enheder sammen. Det giver stor fleksibilitet, da systemet kan tilpasses efter jeres behov.

Beslag eller bolte til jordmontering købes separat.

Specifikationer:

  • Mål: 216x120x85,6h cm
  • Materiale: Galvaniseret stål
  • Antal pladser: 8
  • Parkering: Fra 2 sider