Forside Lager og værksted Udendørsmiljø Cykelstativer Cykelstativ m. støtte GX 4 bøjler, dob.

Cykelstativ m. støtte GX 4 bøjler, dob.

Varenr. 3301235118

Smart cykelstativ med parkering fra 2 sider til 4 cykler med høje bøjler og ekstra støttebøjler for ekstra sikkerhed. Udført i en stærk stålrørskonstruktion og galvaniseret overflade. Passer til cykler med en dækbrede på op til 55 mm. Monteres let på gulvet.

Læs mere

Med støttebøjle for ekstra sikkerhed

Høje bøjler med højdeforskel

Dækbredde op til 55 mm

5,499.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 8,970 kr
6,873.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 11,212.50 kr
Leveringstid: 1-5 hverdage
Bemærkning

Sikkert cykelstativ med høje bøjler og støttebøjler til 4 cykler

Smart cykelstativ med særligt sikre parkeringsbøjler i lodret format, stelstøtter med plastikbeklædning og stålringe til at beskytte mountainbikes og elcykler. Pladsbesparende skrå bøjler, så cyklerne kan stå tættere. Leveres inkl. skruer og samlevejledning. Fås både med parkering fra en eller to sider.

Fritstående konstruktion af boltet rørramme

Cykelstativet er bygget af en fritstående rørramme-konstruktion, der er boltet fast. Dette sikrer stabilitet og holdbarhed, så cyklerne kan parkeres sikkert.

Cykelstativet har lodrette bøjler i et behageligt format, der giver god plads til at parkere cyklerne. Disse bøjler er designet til at sikre en sikker og stabil parkering.

Integrerede ringe til at forhindre tyveri

Systemet er udstyret med integrerede ringe, der kan bruges til at forhindre tyveri. Du kan nemt fastgøre cyklerne med låse eller kabler for at sikre, at de forbliver på plads.

Cykelstativerne er præfabrikeret til række-/serieforbindelse. Dette gør det muligt at opbygge et større parkeringssystem ved at tilslutte flere enheder sammen. Det giver stor fleksibilitet, da systemet kan tilpasses efter jeres behov.

Beslag eller bolte til jordmontering købes separat.

Specifikationer:

  • Mål: 108x172,6x82h cm
  • Materiale: Galvaniseret stål
  • Antal pladser: 4
  • Parkering: Fra 2 sider