Cykelstativ lænesystem 8 cykler

Varenr. 3301263318

Smart fritstående cykelstativ med 4 bøjler til 8 cykler, der er utrolig fleksibelt. Dets tosidige parkeringsadgang sparer plads, og alle typer cykler kan nemt få adgang til det. Leveres usamlet.

Læs mere

Robust fritstående cykelstativ

Læn nemt cyklerne op ad rørene

Til alle typer cykler

5,299.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 9,290 kr
6,623.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 11,612.50 kr
Leveringstid: 1-5 hverdage
Bemærkning

Moderne fritstående cykelstativ lænesystem til 8 cykler

Smart fritstående cykelstativ med 4 bøjler til 8 cykler, der er utrolig fleksibelt. Dets tosidige parkeringsadgang sparer plads, og alle typer cykler kan nemt få adgang til det. Cyklerne låses sikkert fast til de integrerede stålringe. Det leveres usamlet, men du skal blot samle det og placere det oprejst på jorden. Skulle der blive behov for at udvide det, kan dette nemt lade sig gøre, da der er gjort klar til det.

Robust konstruktion af galvaniseret stål

Systemet er bygget af en fritstående rørramme-konstruktion, der er boltet fast. Dette sikrer stabilitet og holdbarhed, så cyklerne kan parkeres sikkert.

Derudover er cykelstativet beskyttet mod korrosion gennem galvanisering. Det sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrets påvirkninger, selv i mange år frem.

Integrerede ringe til at forhindre tyveri

Systemet er udstyret med integrerede ringe, der kan bruges til at forhindre tyveri. Du kan nemt fastgøre cyklerne med låse eller kabler for at sikre, at de forbliver på plads.

Cykelstativerne er præfabrikeret til række-/serieforbindelse. Dette gør det muligt at opbygge et større parkeringssystem ved at tilslutte flere enheder sammen. Det giver stor fleksibilitet, da systemet kan tilpasses efter jeres behov.

Specifikationer:

  • Mål: 387x75x87h cm
  • Materiale: Galvaniseret stål
  • Antal pladser: 8
  • Parkering: Lænesystem