Cykelstativ hængende 6 kroge, loft

Varenr. 3301271418

Smart cykelstativ med 6 kroge til loftmontering - perfekt hvis du ønsker at spare plads på gulvet. Hvis du har flere cykler, der skal parkeres, kan systemet udvides efter behov.

Læs mere

Smart cykelstativ med kroge

Kan nemt udvides efter behov

Dækbredde op til 65 mm

1,549.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 2,510 kr
1,936.25 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 3,137.50 kr

Hængende cykelparkeringssystem med 6 kroge til loftmontering

Smart cykelstativ med 6 kroge til loftmontering - perfekt hvis du ønsker at spare plads på gulvet. Hvis du har flere cykler, der skal parkeres, kan systemet udvides efter behov. Hver cykel kan sikkert låses fast til en integreret stålring, mens den signalrøde plastbelægning på ophængskrogen beskytter fælgen på cyklen.

Kraftig vinkelstålkonstruktion

Systemet er bygget af en kraftig vinkelstålkonstruktion, der sikrer stabilitet og holdbarhed. Det kan modstå belastningen fra flere cykler, og sikrer, at de er sikkert opbevaret.

Cykelstativet har robuste ophængskroge med plastbelægning. Disse kroge er designet til at sikre, at cyklerne hænger sikkert og beskytter fælgen mod ridser eller skader.

Egnet til dækbredder op til 65 mm

Systemet er velegnet til dækbredder op til 65 mm. Det kan rumme forskellige typer cykler og giver mulighed for fleksibilitet i brugen.

Systemets opbevaringsdybde er kun ca. 110 cm. Det betyder, at det kan passe godt ind i rum med begrænset plads og stadig give tilstrækkelig opbevaringskapacitet til cyklerne.

Fås både til loft- og vægmontering, samt fra 2 helt op til 8 kroge.

Specifikationer:

  • Mål: 190x35x35h cm
  • Materiale: Galvaniseret stål
  • Antal pladser: 6
  • Parkering: Hængende