Forside Lager og værksted Udendørsmiljø Cykelstativer Cykelgarage BOX m. 2 vægge og buet tag

Cykelgarage BOX m. 2 vægge og buet tag

Varenr. 3301522214

Smart cykelgarage til beskyttelse af dine cykler året rundt. Perfekt til skoler, virksomheder eller andre steder, hvor der er behov for beskyttelse af cykler i længere perioder. Kan med fordel udbygges med flere moduler.

Læs mere

Smart modulopbygget design

Beskyt dine cykler året rundt

Inkl. cylinderlås

11,799.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 21,980 kr
14,748.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 27,475.00 kr
Leveringstid: ca. 4 uger
Bemærkning

Smart cykelgarage til beskyttelse af din cykel året rundt

Med denne cykelgarage kan vind og regn samt tyve og hærværk ikke længere skade dine cykler. Denne modulopbyggede cykelgarage, lavet af robust, korrosionsbeskyttet pladejern, kan sikkert og bekvemt rumme cykler i alle størrelser og typer, med eller uden bagage.

Den er ideel til skoler, sportsfaciliteter, offentlige myndigheder, virksomheder, campingpladser, boligkomplekser, private husstande eller cykel- og togstationer - overalt hvor selv kvalitetsfulde cykler og elcykler skal parkeres sikkert om natten eller i længere perioder. En standard enkeltlås beskytter mod uautoriseret adgang. Den modulopbyggede konstruktion muliggør udskiftning af enkelte dele og tillader udvidelse til systemer af enhver størrelse.

Robust pladejernskonstruktion

Cykelgaragen er bygget af en solid pladejernskonstruktion, der kan modstå hård brug. Den er designet til at beskytte cyklerne mod ydre påvirkninger og sikre holdbarheden i mange år frem.

Derudover er den korrosionsbeskyttet, og har en galvaniseret overflade, hvilket sikrer, at den bevarer sin stabile værdi over tid. Den er modstandsdygtig over for vejrets påvirkninger, hvilket sikrer at en lang holdbarhed.

Cykelgaragen leveres som standard med en enkeltlås. Det giver sikkerhed og beskyttelse mod uautoriseret adgang, så cyklerne nemt kan låses sikkert inde i garagen.

Modulopbygget design til udskiftning og udvidelse

Garagen har et modulopbygget design, der gør det muligt at udskifte enkelte dele efter behov. Det giver også mulighed for udvidelse til systemer af enhver størrelse, så der kan tilpasses forskellige krav og mængder af cykler.

Cykelgaragen fås både med buet tag og gavl. Vælg den der opfylder dine behov.

Specifikationer:

  • Mål: 85x205x135h cm.
  • Farve: Antracit grå
  • Antal pladser: 1
  • Lås: Cylinder