Minibar

Udforsk vores alsidige udvalg af minibarer, der kombinerer stilrent design med praktiske funktioner. Vælg mellem forskellige kølemetoder, herunder absorption-køling og peltier-køling, og find den perfekte minibar til dine behov. Med fleksible designs, justerbare hylder og mulighed for lås tilbyder vores minibarer den ideelle opbevaringsløsning til både professionelle og private anvendelser.

Læs mere

3 Varer

Minibar MB 32 B

Varenr. 1838163108

Glasdør
1,599.00 kr
ekskl. moms 2,399 kr
1,998.75 kr
inkl. moms

Minibar 32 BGD

Varenr. 1838163008

Vendbar dør
1,499.00 kr
ekskl. moms 2,079 kr
1,873.75 kr
inkl. moms

Minibar MB 34 B

Varenr. 1838163208

Vendbar dør
1,599.00 kr
ekskl. moms 2,319 kr
1,998.75 kr
inkl. moms

Minibar til Ethvert Behov - Praktiske og Elegante

Opfyld dine indretnings- og projektbehov med vores alsidige udvalg, hos Inventarland. Vores skabe kombinerer et stilfuldt look med sublime funktioner, der er både praktiske, strømbesparende og elegante.

 

Minibar med Peltier-køling - Effektiv Termoelektrisk Køling

Vores er med peltier-køling er udstyret med et termoelektrisk kølesystem, der sørger for effektiv nedkøling via jævnstrøm og blæser. Selvom disse modeller ikke er lige så støjsvage som absorptionskølingen, tilbyder de en stabil og langtidsholdbar kølemetode uden vibrationer under brug.

Fleksible Designs og Praktiske Funktioner

vi har forskellige designs og størrelser. Vælg mellem elegante glasdøre, der giver et indblik i indholdet, eller lukkede fronter for et neutralt udtryk. De fleste har praktiske funktioner som indvendigt LED-lys for bedre overblik, justerbar hylde inddeling til tilpasning af drikkevarer og vendbare døre, der tilpasser til din indretning. Vælg blandt flere størrelser og højder, med eller uden mulighed for lås, alt efter dine præferencer.

Uanset om du indretter hotelværelser, kantiner, kontorer eller ønsker en personlig minibar derhjemme, kan du finde den perfekte  til dine behov hos Inventarland.

Kontakt os for gratis rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Vi står altid til rådighed og hjælper gerne med at besvare eventuelle spørgsmål. Så kontakt os endelig på tlf. 70 10 10 13 eller info@inventarland.dk og få vejledning af vores dygtige konsulenter.

Vi tilbyder også professionel rådgivning og vejledning til butiksindretning. Kontakt vores projektafdeling for at aftale et uforpligtende møde og få mere information.