Forside Butiksinventar Butikstilbehør Brochureholdere og Brochurestativ

Brochureholdere og Brochurestativ

Med vores store udvalg af brochureholdere og brochurestativer får du muligheden for at præsentere dine brochurer, prislister, visitkort, kataloger eller lignende på en pæn og overskuelig måde. Vores udvalg er perfekt til venteværelser, receptioner samt messestande men også til butikker og meget mere.

Har du brug for et samlet tilbud på brochureholdere og butiksinventar, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på chatten eller tlf. 70 10 10 13.

Læs mere

Vælg kategori:

Mange forskellige modeller

Du kan vælge mellem brochureholdere til væg, bordmodeller og gulvstativer i flere størrelser – med eller uden hjul. Brochureholderne og brochurestanderne fås i forskellige størrelser som A3, A4, A5, A6, A7 og M65. Brochureholderne kommer også med mere end et rum, hvis du eksempelvis har mange tryksager der skal udstilles. Du kan få fra 1 helt op til 32 rum, så der er plads til alle dine brochurer.

Gulvstandere

Vores brochurestandere hjælper med at sprede dine budskaber på en overskuelig, pæn og informativ måde. De kan bruges i butikker, på kontorer, skoler, restauranter, messer og mange andre steder, hvor et budskab skal spredes. Udover en standard brochurestander har vi sammenklappelige modeller, rillepaneler (slatwall) og standere til iPad. Vores udvalg fås i aluminium og klar akryl og med 1 eller flere rum i forskellige størrelser.

Brochureholdere til væg

Vi har et stort udvalg af brochureholdere til væg som strækker sig fra akrylholdere, trådholdere, infobokse og vægstandere til iPad. Vægmodellerne er en genial løsning hvis du skal udnytte pladsen. Holderne er robuste og findes med mange forskellige rum. Vi har også brochureholdere du kan bruge udendørs.

Brochureholdere til bord

Vores brochureholdere til bord er perfekte til at have stående fremme, hvor de er nemme at få øje på. Vi har et stort udvalg af brochureholdere i klar akryl, men de er også at finde som trådholdere i sølv. Modellerne til bord kommer i mange forskellige størrelser og også med flere rum, så du kan have mange forskellige brochurer stående fremme.

Butiksindretning

Skal du bruge inventar til en større butiksindretning, så gå til oversigten over al vores butiksinventar. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 70 10 10 13 eller info@inventarland.dk for at snakke med en konsulent.