Arbejdsstole/Kassestole

Find den rigtige arbejdsstol til din jobfunktion. I disse kategorier finder du et bredt udvalg af arbejdsstole inddelt efter branche og type – herunder stole til klinikkerværkstedsstolearbejdstaburetterkassestole og sadelstole.  

En arbejdsstol er god til dig, der veksler meget mellem siddende og stående arbejde, eller har behov for en særlig hårdfør stol, samt dig, som har brug for en stol til koncentreret præcisionsarbejde i mange timer f.eks. som behandler, tandlæge eller laborant.

Du kan altid få rådgivning til valg af de rigtige arbejdsstole ved at kontakte os på tlf. 70101013  eller info@inventarland.dk.

Læs mere

9 Varer

2 anmeldelser

Stå/støttestol sammenklappelig

Varenr. 2313120008

Uden betræk - praktisk
845.00 kr
ekskl. moms 845 kr
1,056.25 kr
inkl. moms

1 anmeldelse

Cashier kassestol/arbejdsstol

Varenr. 2313157008

Komfortabelt polster
2,199.00 kr
ekskl. moms 4,105 kr
2,748.75 kr
inkl. moms

Arbejdsstol, Comfort I

Varenr. 2313133508

Til lagre, værksteder mv.
1,785.00 kr
ekskl. moms 1,815 kr
2,231.25 kr
inkl. moms

Arbejdsstol, Classic III, med fodbøjle

Varenr. 2313122508

Til lagre, værksteder mv.
1,899.00 kr
ekskl. moms 1,905 kr
2,373.75 kr
inkl. moms

Arbejdsstol Ambla, Sort

Varenr. 2313122608

Til lagre, værksteder mv.
1,955.00 kr
ekskl. moms 2,229 kr
2,443.75 kr
inkl. moms

Arbejdsstol Active II med fodring

Varenr. 2313122704p

Til lagre, værksteder, butikker mv.
1,955.00 kr
ekskl. moms 2,129 kr
2,443.75 kr
inkl. moms

ESD stol Office m. fodring

Varenr. 2313133308

Til lagre, værksteder mv.
2,999.00 kr
ekskl. moms 3,212 kr
3,748.75 kr
inkl. moms

Stå/støttestol med polster, blå sammenklap.

Varenr. 2313120104

Med betræk - for komfort
1,108.00 kr
ekskl. moms 1,108 kr
1,385.00 kr
inkl. moms

Arbejdsstole med hjul eller glidesko

I shoppen ser du et bredt udvalg af arbejdsstole med hjul og med glidesko. Flere af stolene kan tilpasses, hvis du ønsker en anden base end den, du bliver præsenteret for her. Kontakt da vores kundeservice.

Har du behov for at kunne bevæge dig rundt samtidig med, at du sidder på stolen, eller vil du gerne hurtigt kunne trække stolen til dig, er en arbejdsstol med hjul en god løsning.

Har du behov for at stolen også kan stå fast, så vælg en arbejdsstol med bremse på hjulene, eller du kan med fordel vælge en stol med glidesko i stedet for hjul. Det er især nyttigt, hvis du også gerne vil bruge stolen som støttestol og ikke har det store behov for at bevæge dig rundt med stolen.

I kategorien arbejdsstole har vi mange specielle modeller med særlige funktioner. Vores udvalg gør at du også kan finde en arbejdsstol, der er ideel til din arbejdsfunktion. Læs mere om de forskellige typer af arbejdsstole under hver kategori.

Herunder har vi også beskrevet nogle af vores mest populære typer af arbejdsstole, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige stol. Vi har blandt andet også behandlerstole.

Ergonomiske arbejdsstole med active seating

Ønsker du en arbejdsstol med ergonomiske egenskaber, så gå efter en stol eller arbejdstaburet med active seating. Denne funktion betyder, at du sidder med mere ret ryg og at musklerne i ryggen er aktive, mens du sidder ned. Det gælder f.eks. ved benyttelse af stole med Air Seat, som du finder under vores klinikstole, en pendulstol eller en sadelstol. Sadelstole har desuden den fordel, at den giver god frihed til at bevæge benene så du kan flytte dig med stolen, mens du sidder ned. Se hele af vores sortiment af ergonomiske kontorstole

Ståstøttestole aflaster stående arbejde

En ståstøttestol er praktisk for dig, der står meget op i løbet af en arbejdsdag, og som kun sidder ned kort tid ad gangen. Vælg en ståstøttestål med et sæde, der kan vinkles, hvis du ønsker en stol, der også kan aflaste dig uden at du skal sætte dig helt op på stolen, men blot støtte dig op ad den.

Vores mest populære ståstøttestole er Omega Trompet-stolen med formstøbt, praktisk PU-sæde og vores sammenklappelige, faste ståstøtte med enten sæde i plast eller polstret, som begge findes under værkstedsstole.

Vores kassestole har ekstra højde, som gør dem ideelle til kasseassistenten. Flere kassestole kan også anvendes som ståstøttestole, når du vælger en model uden hjul.

Værkstedsstole og -taburetter

På værksteder og i grovere miljøer er der behov for en mere hårdfør arbejdsstol. Inden for denne kategori, finder du stole, hvor sæderne er lette at aftørre og vælger du PU-sæde kan de også modstå forskellige typer af væsker og kemikalier.

I miljøer, hvor der arbejdes med følsomme elektroniske komponenter, der kan ødelægges af statisk elektricitet, kan Comfort ESD stolen aflede den statiske elektricitet sikkert til gulvet, så komponenterne ikke beskadiges.

ESD Stolene er populære i bl.a. industrielle produktionsvirksomheder og på hospitaler.


Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en god arbejdsstol?

En god arbejdsstol er slidstærk og stabil, da stolen skal kunne bruges hver dag i mange timer. Den gode arbejdsstol er ergonomisk og har funktioner og indstillingsmuligheder, der letter dit arbejde.

Det kan f.eks. være hjul, der gør det let at flytte sig rundt, når du sidder på stolen, mens dine hænder er optaget. Eller en stol, der er fremstillet i materiale, der er særligt velegnet til dine arbejdsforhold; eksempelvis hård plast, der kan modstå kemikalier, eller ESD stole, der afleder statisk elektricititet.

Det kan også være en stol, der er særligt høj, så den er god som kassestol eller ståstøttestol - eller ekstra lav, som passer godt til institutioner, hvor pædagoger skal ned i børnehøjde eller værkstedsstole, hvor det er en fordel at sidde lavt.

Arbejdsstol til flere personer

Arbejdsstole, der skal benyttes af flere personer eller til skiftende arbejdsopgaver, skal, ifølge bekendtgørelse fra Arbejdsministeriet, kunne indstilles, så de passer til den enkelte person og opgave. 

 Stolen skal desuden være stabil, have bevægelsesfrihed og være af et materiale, der er let at rengøre. Derfor er det tilrådeligt at købe en professionel arbejdsstol af god kvalitet.

5 gode grunde til at vælge en god arbejdsstol

1. Komfort: At have en ergonomisk korrekt stol vil give dig en mere komfortabel arbejdsdag, da den vil give dig den rigtige støtte til din krop og hjælpe dig med at undgå smerter i ryggen og nakken.

2. Produktivitet: Når du sidder i en god stol, vil du kunne koncentrere dig bedre og længere, og det vil derfor øge din produktivitet i arbejdet.

3. Sundhed: En dårlig stol kan føre til dårlig kropsholdning, og det kan igen føre til en række sundhedsmæssige problemer. En god stol vil hjælpe med at opretholde en sund kropsholdning og reducere risikoen for at udvikle sundhedsproblemer.

4. Langsigtede omkostninger: At investere i en god stol vil være en god investering i det lange løb, da det vil hjælpe med at reducere omkostningerne ved sundhedspleje og sygefravær, der kan opstå på grund af dårlig kropsholdning og andre arbejdsrelaterede problemer.

5. Professionelt udseende: En ergonomisk korrekt stol kan hjælpe med at forbedre dit professionelle udseende og din arbejdsplads generelt, da det viser, at du tager dit arbejde seriøst og bekymrer dig om dit helbred og din komfort.