Facebook Pixel

Butiksdiske

Inventarland udbyder en række diskserier, så det er muligt at vælge den helt rigtige til ethvert formål. Alle serierne kan sammensættes på utallige måder, så det passer bedst til dine behov.

Vælg en kategori:

Skræddersyede løsninger
Inventarland udbyder en række diskserier, så det er muligt at vælge den helt rigtige til ethvert formål. Alle serierne kan sammensættes på utallige måder, så det passer bedst til dine behov.

Her finder du et udvalg af diskserier til ethvert formål; såsom disk til butik og ekspeditions diske. Alle serierne kan sammensættes på utallige måder, så du får optimal udnyttelse af dine kvadratmeter og evt. salgsdisplay, der passer til din butik og dit udvalg af produkter.

Leveres færdigsamlede

Diskserier som består af disk med rillepanel diske. Alle serierne adskiller sig fra hinanden i forhold til farve, materiale og størrelse. De kan alle sammensættes efter eget valg.

Det handler om at vi få udnyttet ekspeditions området i din butiksindretning optimalt.

Diske af rillepanel: frontpladen og sideplader på diske benyttes til salgsdisplay. Der er mulighed for at sætte hylder eller salgskroge/display som findes i mange forskellige udgaver på disse panelvægge. Bagsiden af disken, kan indrettes med låger eller åbne hylder.

De forskellige serier leveres i standard farver, men der er også mulighed for at kunne tilpasse dem efter behov.

Fokus på Kvalitet
Vi går meget op i kvalitet og funktionalitet, så den butiksdisk du har fået skræddersyet og tilpasset til dit behov, skal kunne holde nogle år frem. Dette kan gøres muligt med de rigtige materialer. For at forstærke slidfladerne, anbefaler vi brug af laminat. Laminat har en utrolig stærk overflade, der kan holde til dagligdagens brug.

Tag endelig kontakt til os og lad os få en snak omkring dine ønsker og evt. krav til ny salgsdisk i din butik.

Du kan tage kontakt til os på info@inventarlad.dk eller tlf. 70101013, så kan vi tage en uforpligtet snak.