Facebook Pixel
Slatwall og Rillepanel
Slatwall og Rillepanel
Slatwall og Rillepanel

Slatwall og Rillepanel

Indretning med rillepanel /slatwall, giver en fleksibel og præsentabel varepræsentation eller opbevarings væg. Når først pladerne er opsat på væg, søjle, skranke eller butikssystem, så er mulighederne mange i vores tilbehørsprogram. Der findes også færdige opstillinger med rillepanel til gulv opstillinger.

Vælg en kategori:

Sortiment og kvalitet
Rillepanel er udført i 1,8 cm MDF-plade, med melaminfront og indfældet aluminiumsprofiler. Det er i disse profiler, man kan indsætte forskelligt tilbehør. Rilleafstanden på alle vores plader er 10 cm. Panelerne kan skrues direkte på væg eller monteres på søjlesystemer som kan stå på gulv se dem her. Der findes 2 modeller Basic og Premium, ikke alle plader findes i alle farver men de fleste findes i sort, hvid og nogle i antracitgrå. Profilerne som sidde inde i pladerne, er som standart i aluminium, men der er mulighed for at tilkøbe indlægningsprofil i plast i rød, hvid eller sort.

Rillepanet Basic: Aluminiums L-profil (Belastning fordelt på skinne, med f.eks. 20 cm dyb hylde, vil være 12 kg) front i sort eller hvid melamin. Lagerført i 120x120 h cm - hurtig levering.
Hvis pladerne skal placeres over hinanden, til en stor plade, skal der tilkøbes L-aluprofil.
Vi anbefaler at afslutte pladerne med en afslutningsliste - dette for at man ikke ser ind på MDF pladen i siden samt for at holde skinnerne på plads inden i pladen.
Se afslutningslister her.

Rillepanel Premium: Aluminiums T-profil (belastning fordelt på skinne med f.eks en 20 cm dyb hylde 20 kg) front og bagside med melamin i sort, hvid eller antracitgrå i størrelse 120x240 h cm. I hvid findes Premium også i 119,5x120 h cm, pladerne kan placeres over hinanden uden ekstra profil. Premium findes i flere størrelser samt kan laves i specialmål.
Vi anbefaler at afslutte pladerne med en afslutningsliste - dette for at man ikke ser ind på MDF pladen i siden samt for at holde skinnerne på plads inden i pladen.
Se afslutningslister her.

Opsætning og samling
Rillepanel / Slatwall plader Basic og Premium, kan opsættes direkte på en lige væg eller søjle. Det anbefales at skruer ind i det tykke stykke på pladen og efterfølgende tildække de flade skruer med dækbånd.
En plade i størrelse 120x240 cm, anbefales det at sætte 18 skruer fordelt i lige linje midt og i siderne.

Hvis du ønsker at få hjælp af vores professionelle montørteam, så ring ind og få og uforpligtet tilbudt på montage af din plader og tilbehør.

Kontakt os
Har du forespørgsler, eller i tvivl om, hvilket tilbehør der passer til netop dette behov. Så er du altid velkommen til at kontakte os på 70101013 eller mail: info@inventarland.dk for rådgivning.

Ønsker du forslag og hjælp til større løsning, så har du mulighed for at få råd og vejledning på din adresse. Du kan kontakte vores projektafdeling for et uforpligtet møde. Se mere her.