Facebook Pixel

 

Inventarland Showroom og butik

 

Butik og showroom

Vi har samlet alt under ét tag. Det betyder, at alle vores services nu er samlet i Slagelse - midt i Danmark. Vi kigger gerne ud til dig, men hvis du har lyst til at besøge os, er du meget velkommen!

Kig forbi vores butik/showroom, hvor vores personale står klar til at tage imod dig. Du kan finde os på Trafikcenter Allé 12, 4200 Slagelse (bag Stop 39).

I vores butik præsenterer vi et bredt udvalg af vores store sortiment af kvalitetsmøbler, og her kan du få en møbelsnak med vores veluddannede medarbejdere, hvis du har brug for et godt råd her-og-nu. I butikken kan du se, føle og røre produkterne inden køb, hvis du skulle være i tvivl om, hvilken vare der passer bedst til dit behov.

Vi ligger lige ud til motorvejen ved Slagelse Syd (afkørsel 39), så hvis du alligevel kører her en dag, så drej endelig ind og tag et kig. Vi byder gerne på en kop kaffe og en god snak.

Håber vi ses!


Kig forbi:
Inventarland
Trafikcenter Alle 12
4200 Slagelse

Ved Stop 39

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 8-16
Lukket alle lørdage, søndage samt helligdage.
tlf. 58 55 07 23
email inventarland@inventarland.dk


Mød os i butikken


Morten - Inventarland butik

Slagelse Butik
Morten Vig

Tlf. 5855 0728

smv@inventarland.dk

Inventarland slagelse - Louise

Slagelse Butik
Louise Nielsen

Tlf. 5855 0704

sln@inventarland.dk

Slagelse Butik
Henrik Olsen

Tlf. 5855 0735

lho@inventarland.dkVi har vores mest populære kontormøbler på lager

Tæt ved motorvejsafkørsel 39 i Slagelse ligger vores hovedkontor og butik, hvor du kan se og prøve møbler og inventar fra Inventarland. En stor del af vores møbler lagerføres i Slagelse, og du vil derfor opleve, at mange varer kan udleveres med det samme. Ønsker du monterering, klarer vi også det med egne montører. Det kan du blot aftale med en af vores medarbejdere.

handelsbetingelser  montage fra 199 kr  book indretningskonsulent