Forside Akustik

Indret med akustikelementer

I åbne eller store kontorer er akustik en essentiel del af indretningen, for at skabe optimale kontorforhold. Den rigtige indretning med akustik er med til at dæmpe støjen på kontorer, hvor lydniveauet oftest kan være højt.

Behovet er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvor der kan være behov for store og små zoner med plads til samtaler eller fordybelse for den enkelte medarbejder. Moderne akustikplader kan bruges til at skabe liv i et rum, fordi der både er tænkt på design og udtryk, så de passer ind i lokalet.

 

Akustik indretning på kontoret!

Vi indretter, koordinerer og servicerer din indretning på kontoret med akustikelementer. Vi ordner både små og store indretninger, spørger ind til detaljerne og sørger for at I får den bedste løsning... og så får du de bedste priser fra starten!

Se mere i vores projektafdeling her

Kontakt os på indretning@inventarland.dk eller 70 10 10 13

Bordskærme sæt - ECO SOFT

Lofthængt akustikplade - Modus

Skærmvæg - Lintex Edge

Bordskærme på skrivebordet

Bordskærme benyttes typisk som opdeling af arbejdspladser i åbne kontorlandskaber. De opdeler de forskellige skriveborde og bremser lyden der giver bedre akustike til den enkelte medarbejder uden at bremse dialogen og samarbejdet. Desuden skærmer det også den enkelte, og giver plads til fokus og ro omkring skrivebordet.

Kontorindretning med akustikelementer hos TDC

 

Kontorindretning hos TDC

Vi har været fast leverandør af kontormøbler til TDC i en årrække. Her har vi leveret en del elementer der er indrettet for at forbedre akustikken på de mange kontorer, mødelokaler, fællesrum mv. Her er der opsat Lintex Frontskærme på arbejdspladserne ude foran et mødelokale.

Du kan se hele casen med kontorindretningen hos TDC her.

Bordskærm 120x70 - ECO SOFT

Lydabsorberende frontskærm der både afskærmer medarbejderen fra støj og trafik og giver visuel afskærmning af fx. ledninger under skrivebordet.

Fleksibel bordskærm  - StandUp

Bordskærm der fx. er ideel til eksamener. Den kan nemt opbevares i en krog på siden af bordet og tages frem ved behov. Fås i flere farver.

Fleksibel bordskærm  - StandUp

Bordskærm der fx. er ideel til eksamener. Den kan nemt opbevares i en krog på siden af bordet og tages frem ved behov. Fås i flere farver.

Skærmvægge til større afskærmninger på kontoret

 

Stil en enkelt skærmvæg for at skabe rundt på det åbne kontor og for at bremse lyden og forbedre akustikken. Skærmvægge kan fås med forskellige fødder og kan sættes sammen og forlænges til hele vægge eller skabe hjørner med op til fire skærmvægge. 

 

Skærmvæg - Lintex Edge

Skærmvægge der både findes i flere farver og flere størrelser, og kan flyttes rundt efter behov for at skabe rum i det åbne kontorlandskab.

Kobling af skærmvægge - Lintex Edge

Kombiner 2, 3 eller fire skærmvægge og skab nye rum efter behov.

T-fod Blade med hjul - Lintex Edge

Fødder med hjul til skærmvægge, for optimal mobilitet.

Få en plantegning eller 3D-tegning

Det kan være svært at forestille sig hvordan det bliver med alle elementer i sin kontorindretning. Vi hjælper med plantegning og 3D tegning helt gratis. Se mere om indretningsprojekter på kontoret her.

Vores konsulenter hjælper gerne med kontorindretningen og tilføjelse af akustikelementer, vi sørger for det hele, leverer og monterer.

Kontakt os helt uforpligtende på indretning@inventarland.dk eller 70 10 10 13.

Lintex Edge Skærmvæg
Lintex Edge Kobling af 3 akustikskærme
Lintex Edge fødder med hjul